<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

péntek, szeptember 09, 2005

kerestetik | 14:50 | 10 komment

Nincs meg valakinek?
Csókos Miska: Ki megpróbál szeretni
illetve a Zene nélkül mit érek én Máté Péter/Kovács Kati bootleg?

10 komment:

Anonymous Névtelen

a csókos miskás track az nem az, ami a "csapd le csacsi" elején-végén hallható, és galambos grosz lajos szerezte a szövegét? mert aztat le tudnám csavarozni a dvd-ről. (a másik nincs meg, mert kizárólag olyan magyar előadóktól gyűjtök zenét, akiknek nincs vezetékneve.)

3:55 du.  
Blogger kisdubos

:oD De a filmben nincs benne az egész emlékeim szerint.

4:17 du.  
Anonymous Névtelen

otthon megnézem, de nekem úgy rémlik, hogy az öreg az elején olyan korrektül végigreppeli sokolról az egész népi melódiát, hogy magának delhusa gjonnak is becsületére válna. ha sikerül vájtfülbiztos hangfile-t sikeríteni a 5.1-es DTS-ről (melyen törőcsik mari egyszerre hétfelől vonít - talán ezért is adták önköltségi ár alatt), szólok.

4:49 du.  
Blogger kisdubos

Hol lehetett beszerezni ezt a défaudét ilyen óccsón?

7:08 du.  
Anonymous Névtelen

durva saccolás szerint a nagykőrösi úti dunántúli áfész kiégett raktárépületének kivételével gyaníthatólag bárhol a főváros területén - sőt arról sem vagyok meggyőződve, hogy nem tart-e még mindig az mannának osztása. a media markt rácsos hulladékgyűjtő konténereibe mindenesetre kihagyhatatlan kincseket ömlesztenek a terheltek, arcukon az autodafék keretlegényeinek jellegzetes szadista vigyorával. egyébként miért pont ez hiányzik a gyűjteményből?

9:42 du.  
Blogger kisdubos

Azt se tudtam, hogy ilyesmiket kiadnak dvd-n. És a múltkor még túrtam is a rácsos konténerben, de magamnak nem találtam semmit.

9:55 du.  
Anonymous Névtelen

ó, csak el kell választani az ocsút a tiszta szemtől, egy korai Angelina Jolie sosem takarhat el egy korai Bud Spencert (már csak a dolgok természetszerűsége folytán sem). de mindig érdemes törekedni, én pélkdául soha le nem mondanék arról a gyönyörről, hogy nem dobtam ki a moziban egy ezressel többet azért az Orion űrhajós trágyáért, amit annyival kevesebbért is megvehettem. a hülyének se érte volna meg, bezzeg nekem. ...lenne egy korai szinkronos szpesöl edisönös Hátsó ablak is, azt még nem láttad?

10:11 du.  
Blogger kisdubos

Ömm... Nem. De nekem amúgy is van egy filmem dvd-n, a többi zenei. Szóval ennyire szoktam nézelődni...

10:22 du.  
Blogger kisdubos

Amúgy igazán írhatnál blogot. Garantáltan te vinnéd el az iPodot a jövő évi Goldenblogon. Vagy egy értékes mosógépet. De választhatnád a férfikozmetikumokat is.

10:28 du.  
Anonymous Névtelen

köszönöm a kedves megelőlegezést, és bár nem tudom pontosan, miféle blogok szoktak nyerni, még akkor is bóknak veszem, ha tavaly Marc Dutroux vitte el a jackpotot. (egyébként a mosógépet választanám, mert a többiről nem tudom, hogy micsoda.) persze mindez csak álom, másokét olvasgatni sokkal jobb.

3:59 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal