<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, szeptember 07, 2005

ómen | 11:36 | 2 komment

Nem, nem hiszem, hogy véletlen volt, amikor anno a magyar Tanita Tikaram fórum teljesen bebuzult. De azért most mégis meglepődtem, amikor a nemzetközi fórummal is ez történt. Márcsak azt nem tudom, hogy Madonna, Tanita Tikaram, meg a többi "gay icon" miatt lesz az ember buzi, vagy már kics korom óta el van döntve, hogy nekem mit kell hallgatnom. A Madonna kazettát még én ordítottam ki magamnak hatévesen, az igaz, de a Tanita Tikaram kazettát már apám vette a lemezboltos nő ajánlására. Persze lehet, hogy az eladónő a meleg maffia beépített ügynöke volt.

2 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

júúúúúúúj, lehet, hogy ezt már nem is fogod olvasni, de velem 16 évesen történt, hogy anyukámék ki tudtak menni kanadába. kérdezték, hogy mit hozzanak. mondtam, hogy hozzanak tracey chapmant meg tanita tikaramot. hoztak. egyikről se volt gőzöm se. ja, magamról se igen.

12:40 du.  
Blogger kisdubos

De, olvasom. És még egy báj dö véj:
A lakótársamról az ízlése alapján már mindenki tudta, hogy buzi, csak még ő nem.

2:48 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal