<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

vasárnap, március 26, 2006

a kocsi, a kocsi, a gépégépégépégépékoccccsi | 22:52 | 0 komment

Végül mégsem a MÁV ütötte ki a biztosítékot szombaton, hanem egy komáromi autós, aki nem bírta kivárni, míg átmegyek a zebránál, ezért rám dudált. Erre én rábasztam egy nagyot az ablakára. Érdekes módon ezután már nem sietett annyira és leállt. Szitkozódtunk egy jót, aztán utánam gurult, de akkor már a füles rajtam volt, ezért csak a középső ujjammal tudott beszélgetni. Amúgy meg vagyok elégedve magammal, csak azt sajnálom, hogy ilyen helyzetekben mindig elfeledkezem arról, hogy a jobb zsebemben ott van az a jó kis kulcscsomó.

Meg azért is jó kedvem van, mert ma is rájöttem, hogy ez a discman mekkora találmány. (Az iPod még nagyobb, de az egyelőre tabu. Addig, amíg nincs olyanom.) Tök jó kedvem van tőle, lehet rá énekelgetni az utcán, dülöngélni a megállóban. A végén még bringázáshoz is beüzemelem, pedig biztonságos közlekedés meg satöbbi...

Ja, meg életemben talán először fordult elő, hogy kéregetőnek pénzt adtam. Mondjuk most sugárzott rólam, hogy "gyere ide, kapsz pénzt", mivel akartam Kelenföldön BKV-jegyet venni, de az automata csak 185 forinér' ad jegyet, ha 200-at adok neki, akkor már finnyáskodik, és nem tudja, mit kezdjen vele. Egyébként nem érdekelne, ha elnyeli a visszajárót, váljék egészségére, csak adjon jegyet. De nem. El is döntöttem aztán a Gellérten, hogy ha jön koldus, megkapja a jegy árát. Jött is, kapott is. Később jutott csak eszembe, hogy meg kellett volna kérdezni, neki nem gond-e, ha 185 helyett csak 200-at tudok adni. Ő biztos nem finnyáskodott volna, pedig neki valszeg nincs adóssága a BKV-val ellentétben.

És asszem most már tényleg ideje megemlíteni, hogy Kopasz úr az új oldalbordám. Szóval talán ez is jó hatással van a közérzetemre, hehe :o) Na, egy újabb, szigorúan érzelmektől mentes közérdekű közleményt hallottak :o) Azért innen is csókoltatom.