<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, március 22, 2006

holland '06 I. | 12:16 | 5 komment

Na csókolom. Hát köszönöm a sok csekkolást, igazán nem kellett volna. Mert egyszer voltam net előtt, és akkor is reszketve menekültem a géptől. Persze jobb lett volna minden este beírni valamit, posztolni egy-két képet... De az edzés része volt a netelvonó is.

Izé, próbálok valamit írni. A reptérre vezető gyorsforgalmi útra megint betévedt valami kamion, ezért rendőri kísérettel vissza kellett tolatnia. Megérte jó korán útnak indulni. Amúgy meg manapság elég fura dolog, hogy valaki 26 éves korában ül először repülőre. Ennél már csak az furább, hogy Stunak még mindig nincs mobilja. Szóval ez a repülés tök jó dolog. Rádaásul jobban megéri, mint a Looping Star a Vidámparkban. Remélem, nem fogok hozzászokni. Na jó, erről ennyit, mindenki tudja, miről beszélek.

Donlouis babaházas hasonlatát továbbgondolva megállapítottam, hogy az amszterdamiak maguk is csak apró játékfigurák, amiket kivesz az ember a babaházból, ráültet a biciklire, és azokon mennek körbe-körbe a városban céltalanul. Néha összezavarodnak és áttérnek az ellenkező sávba, de nem történik semmi, mert mosolyogva kikerülik egymást a mágnespályán. Úgy tűnik, a bicikliutakon minden közlekedhet, ami ráfér. Kismotor vagy az általunk csak Legóautónak nevezett járgány. Viszont láttuk, amikor a rendőrök este ellenőrizék, hogy működik-e a lámpád. És állítólag addig nem engedik tovább a delikvenst, amíg az nem vesz tőlük lámpát. Vilaagiets!

Amúgy szinte mindenki eszméletlenül kedves meg haverkodós, csak a piacon fordítanak hátat, amikor kiderül, hogy nem veszel semmit. Hiába, a városból kifele már kisebb a spórakoncentráció a levegőben.

5 komment:

Blogger Kriszta

Csak annyit tennék hozzá, hogy kurrrvajóvolt. Aranka hajlamos az érzelemmentes közlésre. Vagy csak én éreztem jól magam. :)))

1:08 du.  
Blogger kisdubos

Várjá má, még nem tartok ott :o)

1:12 du.  
Blogger Szomjas Zsiráf

hát ennek igazán örülök! (1. kommentre mondom, mielőtt bárki bármit stb.)

1:31 du.  
Anonymous Névtelen

meg tobbet irjal

1:54 du.  
Blogger banditgirl

azert aranka kommentjeibol is ugy erzem atjott a joerzes, de koszi ocskabringanak hogy ratette az i-re a pontot...

5:45 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal