<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, március 22, 2006

holland '06 III. | 16:39 | 4 komment

Rotterdam. Na, ez egy nagyon jó ötlet volt. Itt sikerült is szállást szerezni Koránál, aki egy harmincas, píáros csaj, aki nagyon megél a munkájából, ezért hónapokra elhúz hol ide, hol oda. Szerencsére otthon találtuk. A két macskájával él egy modernebb fajta babaházban Rotterdam gettósabb negyedében. Na de az egész érkezés azzal kezdődött, hogy beugrottunk az általa ajánlott információs központba, ahol szintén hihetetlen jókedv uralkodott. Ott megvártuk Korát, és kocsival elvitt minket magához, ahol épp beázni készült a lakás. Aznap este besétáltunk a városba, de akkor csak egy meglehetősen bosszantó plázanegyed közepébe sikerült belecsöppennünk. A szülinapi bulira végül nem mentünk el, mert ekkor már kezdtünk gyorsabban fáradni.

Másnap itt is megkerestük a helyi (bolha)piacot, ami nagyobb, mint bármelyik amszterdami piac, de azért a lényeget sikerült bejárnunk. Láttam egy régi hongkongi flipclockot is, de olyan súlya volt, hogy meg sem kérdeztem az árát. Rotterdamban nem kellett csalódnom. Egészen más, mint Amszterdam. Mikor kiléptünk az állomás épületéből, azt hittem, New Yorkban vagyok. Nagy terek, rideg épület monstrumok, az Erasmus-híd, meg a Kora által csak stupid tower-nek titulált Euromast. Kiderült, hogy nem is olyan stupid az a tower. 100 méteren kimehetsz a kilátóra, ahonnan kb. 40-50 euróért kötélen le is eresztenek az alpinisták, vagy a forgólifttel fölmehetsz még 80 métert. Közben az idő is jobb lett. Olyannyira, hogy ez a galambtojás megfőtt a padon:Na jó, ez valójában egy gumicukor.

Mára asszem ennyi. Ez a Blogger rohadt lajhár, meg dolgozni kéne egy kicsit.

4 komment:

Anonymous Névtelen

meeeeg

6:26 du.  
Blogger banditgirl

jaj rotterdamot en is imadtam az urbanus kozegevel es a mindennapi, marmint normalizaltabb hangulataval (legalabbis amsterdammal osszehasonlitva, bar a'sse kutya). de, igen frajer a sapekod. nem klasszikus baseball-kalpagrol van szo, vagy igen?

10:00 du.  
Blogger kisdubos

Nem, nem klasszikus baseball sapka. Ezt az újvári teszkóban vetettem édesanyámmal 90 koronáért. Amúgy a kép bal oldalán vagyok.

10:42 du.  
Blogger banditgirl

micsoda? beszarok! tudtad, hogy ujvari vagyok? es csak egyszer voltam a helyi tescoban, pedig az egekig magasztaljak? (eppen ezert csak egyszer voltam ott). de ugy latszik minden hazalatogatas alkalmaval be kene terni az ilyen szexi sapekok miatt!!!!
ps. tudom, hogy a baloldali voltal, a trademark korszakallad miatt...

5:44 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal