<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, március 22, 2006

holland '06 II. | 16:26 | 0 komment

Buzulás. A gaydarom asszem csődöt mondott, de legalábbis elbizonytalanodott. Minden kopasz szakállast buzinak néztem. Meg nem is tudom... Valahogy durvábbra számítottam. Az ismerkedős webszájtokon pl. a holland profilok többségén a porcica-fétis vagy tripple penetration a minimum. Ehhez képest nem láttam semmi merész dolgot kint az utcán vagy azon a két helyen, ahol voltunk. Mondjuk az első amúgy is női hely volt, a Sappho, ahol épp egy Funki G nevű nő tartott egyszeri dj-leckét. Mutatott pár tök alap dolgot, amit már egyébként is tudtam, de azért jó volt végre rendes bakeliteket pörgetni. Rajtam kívül még volt ott egy okostojás lengyel, dj Vojtec (mellettem), akinek be nem állt a szája, továbbá BBQ klónja (a csíkosban), még egy csaj, illetve Ócskabringa, aki mintha annyira nem akart volna dj lenni :o) Bezzeg engem nem kellett győzködni. Na, ahogy azt mondtam is pár embernek, ez volt a kiruccanás első WOW! élménye. Aztán eldumálgattunk a Funki G, azaz Gilliammel, aki egy a sok átutazó, a világban helyét kereső ember közül, aki megtelepszik egy kis időre Amszterdamban. Fölírt minket egy vasárnapi buli vendéglistájára, de nem oda mentünk, és lehet, hogy rosszul tettük.

De Trut. Ide mentünk vasárnap. Ömmm, nos, az a helyzet, hogy nem nagyon jött be a zene, kult meg underground ide vagy oda. Onnantól meg igazából tök mindegy, hogy mennyire csinik az emberek. Csinik, úgy értem érdekesek, nem saxoos patkányok, mint idehaza. Vagyis volt olyan jó 20 perc, meg az eleje ígéretesnek tűnt, de utána igazából sok volt a tuc-tuc, és kevés a puty-puty, amire bólogatni ugyan lehet, csak egy idő után unalmas. A hely vizeldéje érdekes. Egy üvegtéglákból álló falon csordogál lefele a víz, szemben a tánctérrel. 1,5-2 óra múlva inkább úgy döntöttünk, hogy beengedünk magunk helyett kettőt a kint várakozók közül, hátha nekik jobb lesz. Persze megállapítottuk, hogy az nagyon jót tesz a bulinak, ha vegyes. Ezt innen is üzenem a már megint fasisztoid bulikat rendező XI. budapesti buzifeszt-szervezőknek.

Közben persze bejártunk egy csomó témába vágó butikot meg könyvesboltot, ahol Bringaasszony bepakolt könyvekkel.

Apropó vizelde. Ezen a képen egy meglehetősen nyitott utcai vizeldét látni (a zöld "hordók" a fa mögött), ami már önmagában is frappáns. Az meg főleg, hogy a Gay Monument emléktábláját (a fehér lap a korláton) is annak közvetlen közelébe sikerült elhelyezni. Ami irtó szellemes, asszem, bár valszeg nem szándékos. Így a képen látható, fényképező turistagyerök egy mélyebb levegővételnél nem csak a tragikus múlt emlékeit szívhatta magába.