<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szombat, január 21, 2006

specko jedno @ merlin | 01:27 | 4 komment

Vegyes. Egy csomó rokon volt ott, pl. a Bori nagymamája, akik gondolom illendőségből szívták ott fölöslegesen a levegőt. Igen romboló hatással voltak a hangulatra. A csomó unottfejű ember lefoglalta az együttesközeli helyeket. Egyetlen hangulatos dolog volt, hogy az ablak mellett ültem, és néha kibámultam az ablakon. Ez a zene meg nagyon megy a városhoz. Ott volt megint a Linda, úgyhogy minimális szocializációra is sor került, ami nagyon kellett most a lelkemnek. Mert az a féltucat ember, aki elvileg jött volna, inkább pulykát sütött, aludt, fáradt volt, szar napja volt, meg "majd meglátja". Nem leszünk így jóban.

Ja igen, és indult valami kezdetleges Specko-honlap pár szöveggel meg a koncertek időpontjaival. Hát, csak így tovább.

Amúgy folytattam a Björk-gyűjtési akciót, ami abból áll, hogy a hivatalos diszkográfia alapján megpróbálom leszedni a remixeket, amik még nincsenek meg cédén. És most jött le épp egy vicces I Miss You latinos remix. Mindjárt föl is rakom ide a rádióba egy Szűts Judith-tal együtt. Nem, sajnos nem a didis számról van szó, az nem akar lejönni.

4 komment:

Anonymous Névtelen

A didi három verziója is megvan. Interested?

ui. A pulyka kimért üdvözletét küldi.

4:18 de.  
Anonymous Névtelen

na, féltucat ember, lesz most nemulass! én már kaptam ízelítőt a retorzióból... jobb is, ha nem vagytok a wiwen, mehúzzátok magatokat és specko-t dudorásztok magatokban..!:)

6:58 de.  
Blogger Szomjas Zsiráf

elnézést. téli rémálmot alszom. a björk nagyon jó.

10:10 de.  
Blogger kisdubos

stu:
Dunántúli, Tiszántúli meg album verzió? És mint láthatod, egy helyen már javítottam a néni nevét.

Amúgy meg mindnekivel megértő vagyok, csak ezt nem szeretem hangzoztatni, mert már így is elkanászodtatok. Űűű, ma nincs kedvem menni. "Full of shit you are. Think of all the cock you and bum fun you could have had."

12:53 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal