<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

csütörtök, október 27, 2005

madonna aktuell | 22:23 | 1 komment

Hung Up videó. Ócska. Egyszerűen ócska. Természetesen ez is úgy van összelopva ezer helyről. Végülis a tornatermes rész olyan odakacsintós, de ez még nagyon kevés. Szar számhoz szar klipp.

I'm Going to Tell You a Secret. Ez meg a Madonnával az ágyban folytatása. Érdekes módon ez tetszik. Persze ebben is vannak kicsit gennyes, szájbarágós részek, főleg a vége. Imagine, világbéke, tegyél érte, satöbbi... Eh... Tudjuk Maddy, marha bölcs vagy. De jól tálalja magát a nő ebben a filmben, szinte elhiszem, amit mond, meg amit látok. És pont olyan szívfacsarós, nosztalgiázós, "én miért nem lehettem ott???" hangulata van, mint a doku '91-es elődjének.
A koncertrészletből pedig kiderül, hogy az American Life videójából nagyon durva részletek maradtak ki. Lógó belek, égő emberek, megégett arcok, Bush puszit nyom Szaddam arcára... Ez már a visszavont klipben sem volt benne. Pedig mennyire ütős lett volna ez így. Remélem ez a változat egyszer előkerül Akerlund bácsi vagy Madonna néni fiókjából.

1 komment:

Blogger banditgirl

én még nem hallottam a zenét, de az imidzsekből ordit a saturday night fever, szinek, szerkó, haj, fények. mind dettó.

7:00 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal