<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, október 26, 2005

this cd-r will self-destruct in 5 years | 21:27 | 3 komment

Elkövettem azt a hibát, hogy a pár éve Tanita Tikaram és Suzanne Vega ritkaságokkal tömött cédéimre nyomtattam matricát. Ezeknek egy részét már egy cd-lejátszó sem ismeri fel. A többit felismeri, de recseg. Ugyanez lett az Amorf Ördögök remix cédével. Odaveszett a remixpályázatra beküldött számom később lerövidített változata. Pedig az még hallgatható volt. De most olyan nagyon mégse fáj, hogy egy csomó minden odaveszett. Lusta vagyok újra összeszedni ezeket. Move on, Aranka.

Amúgy valamit csinálni kellene a rádióval. Egyrészt ápdételni kellene, másrészt ez a winampos megoldás most valahogy nem tetszik. Viszont miniamp és társai se. Vagy kell ez egyáltalán ide? Olyan jó lenne, ha csak drag&droppal ráhúznám az oldlara és már hallgathatóvá is válna :o)

3 komment:

Anonymous Névtelen

Keress csak vissza a mailboxodban!

Egyszer küldtem egy levelet a blográdiózásról. + 2 linket szintén valami blog témaban. Vagy keressek vissza én? :-)

6:18 du.  
Blogger kisdubos

Ne keresd vissza. Ismerem, és nagyon nem tetszik.

7:20 du.  
Blogger banditgirl

szerintem jó ötlet, még akkor is ha nekem a szivemet fájditja, mert nem birom türelemmel...

1:58 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal