<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

hétfő, július 31, 2006

handy andy. ezúttal az igazi. | 22:25 | 8 komment

(Figyelem, sokak számára teljesen érdektelen pószt következik. Ajánlom Ócskabringának meg Swarinak, akinek mellesleg üzenem, hogy szerintem új sorozat indult ebből a műsorból.)

Mármint a Changing Rooms című BBC borzalomból, ami magyarul Lakás-varázs címen fut a Prime-on, és régebben volt "szerencsém" nem egy részhez. Amúgy a TV2 csúnyán nyúlja a műsort. A műsor teljes struktúrája ugyanaz, a végén a műsorvezető szószerint ugyanazokat a kérdéseket teszi föl a lakberendezőknek, ugyanabban a sorrendben, ahogy az már belém égett a gép előtt gubbasztva. Amúgy most jut eszembe, ebből volt a tesztfordításom a céghez. Na, ebben volt az ezermester Andy, akiről most hiába próbáltam valami dögös képet találni. Valszeg azért, mert a faszi marhára nem nagy szám. Azért meg kell hagyni, a WD-40 jól áll a kezében. De valahogy mégis ő volt a legszimpibb az egész stábból, mert mindenkinek jókat bemondott, és folyton morgott az orra alatt. Na, hát most eljutottam a brit melegmag, az Attitude oldalára egy lista után nyomozva. Helyette viszont ezt találtam, egy cikket a tipikus meleg munkás-típusról, amiben megemlítik Handy Andyt.

Last year, while slightly squiffy at a celebrity party, a friend and I were eyeballing the men, deciding with whom to flirt. (...) Then, a beam of hotness shone out through the mist of champagne fumes: bugger-me biceps, and a cheeky man/boy’s face. “Soooo would,” said the friend. “Who is he? Shall I go and chat him up?” While deciding on my reply I squinted slightly to get a better look. “That’s Handy Andy,” I chirped up, suddenly recognising the Changing Rooms carpenter. Though we still agreed that he was indeed a handsome man, we didn’t go over to try and entice him into some man action. And it wasn’t just the whiff of cheap sofas via Linda Barker putting us off. The mere fact that he’s off the telly – and therefore undoubtedly spends hours in make-up before revving up his circular saw – completely spewed over the illusion.

8 komment:

Blogger banditgirl

arany draga, egy keson ero reakcio: vadi jo a radio es micsoda konnyedseggel lehet am a szamokat meghallgatni! csak azt nem tudom kitalalni, hogyan lehet a szamokat atcsusszintani itunes-ba, vagy nem lehet?

2:49 de.  
Blogger kisdubos

Jobb későn, mint soha! De neked szól odaát rendesen? Nem lassú? Amúgy mostanában nagyon elcsendesedtél.

Ájtúnszba nem lehet átcsusszantani, de másba se. De álárulom a nagy titokot. Ha valaki le akar menteni onnan valamit, akkor itt találja a számok URL-jeit. Viszont minden szám 128-as minőségben van csak fent.

10:41 de.  
Blogger banditgirl

hát én majd kiugrottam a bőrömből, amikor végre-valahára rákattintottam a számokra, merthogy *azonnal* és *igen jó*, mondhatnám tökéletes minőségben üvöltöttek a kis harman/kardon hangfalakból!
ehet játszani 2-től 5-ig kívánságműsorra? mert ha igen, akkor kérnék még kft-t, ha lehetek ilyen kommersz, akkor az afrikát, de másnak is örülni fogok. köszmüsz.
én meg ha tunnám, felraknám az új brazil kedvenckémet, CSS-t (Let's Make Love and Listen to Death from Above) és a Peaches-től a Slippery Dick (it's just a fish in the Atlantic) c. számot, kezicsókolom.

6:14 du.  
Blogger kisdubos

Kívánságműsor nincs, mert lusta vagyok, főleg ha még be is kell grabbelni a cuccokat. De sosem lehet tudni.

9:28 du.  
Blogger banditgirl

az mi hogy grabbelni?

10:03 du.  
Blogger kisdubos

Hát cd-ről berippelni, an :oD Empéhármasítani, na.

1:54 de.  
Anonymous Névtelen

I thought you were the handy-man
I laid my love in your hands
Andy my man
I thought you were the handy-man

9:49 de.  
Blogger banditgirl

jaj de bena vagyok...
dehat a rippeles par perc csak.

6:25 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal