<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

hétfő, július 31, 2006

alterbuzi | 15:02 | 5 komment

A minap a Szódában a kezembe került egy sárga papírra nyomott, néhány lapos újságszerűség, az "alterzsid" Pilpul magazin. Aztán nézem, van ennek rendes weblapja is. És általában úgy vagyok már ezzel a buzisággal, hogy hagyjuk már az egészet a picsába, minek zörgetni a harasztot. Olyan jó kis aszexuális környezetben mozgom*, ahol se elnyomni, se hirdetni nem kell magam. De most belém villant, hogy mennyire jó lenne egy ilyen totál amatőr buzimag. A Mások ugye úgy halott, ahogy van, ez az új Boxer meg ugyanaz, mint bármelyik magyar életmódmagazin (höhö), csak a cicis néniket kiollózták belőle, helyükre trendi fiúkákat raktak, a szöveget pedig úgy módosították, hogy annak homo értelme legyen. Mondjuk ezért nem bántom én őket. Miért is ne legyen Cosmopolitan fiúban is?

Emlékeztek, BBQ-ék csináltak egy honlapot? Szomjas most súgott MSN-en, hogy Fémfatálnak hívják. Vagy inkább hívták. Nekem nagyon nem akart beugrani. Na, és valami ilyesmire gondoltam, csak nem nőcis vagy pasis változatban, hanem emberesben. Most nem lenne fasza? Nem? Anybody, no, anybody, no, anybody, no? "Álmodik a nyomor" vagy csak simán "haggyá békén" kategória?


* Ezt úgy értem, hogy. Szomjassal dumáltunk a hajó teraszán, és ott állapítottunk meg valami olyasmit, hogy oda milyen normális emberek járnak, a 4-6-os villamoson szombat este meg mennyire nem. Na, és az A38 az aszexuálisabb, mint a négyeshatos :o) Kapish?

5 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

az aszexuálist kinézetre értetted? én csak aszontam, ha jól emlékszem, hogy a hajón otthonosabban érzem magam, mint a villamoson, a rióba menőkkel. de kapásból nem világos, hogy a szex(ualitás) hogy jön ide. kevesebb a kigyúrt, hónaljszőrtelenített, bézbólsapka a hajón, az fix.

amúgy meg igen, hegyibe. csináljunk.

6:29 du.  
Blogger kisdubos

Ja, valamennyire az öltözködés, de inkább a vislekedés, a tesztoszteronszint. Naplemente után, főleg hétvégén, négyeshatosra csakis összeszorított ököllel, befeszített izmokkal, mert sose tudod, mikor esik neked valaki vagy véletlenül vagy szándékosan.

Nem maga a szexualitás, hanem ami azzal jár, na. Érted, a körítés. Bár végülis az is a szexualitás része. Sőt.

6:37 du.  
Blogger Hajtipajti

Én nem szeretnék olyan világban élni, ahol a szexualitás és a társas interakciók köszönő viszonyban sincsenek egymással.

2:13 du.  
Blogger kisdubos

Jaj, istenem, nem arról beszéltem, hogy mindenkit egy zsákba kell bugyolálni, és napszemüveget adni rá.

2:46 du.  
Blogger banditgirl

de akkor meg hogy lehet az (ez az elso ket poszthoz iranyitott kerdes foleg), hogy sok hajos is a 4-es/ 6-os vilivel eri el uticeljat? elvegyulnek a kidurrano cicik es dagado futyik kozt, vagy pedig a hajon atvedlenek? csak mert ilyesfele kettoseg nekem is fel szokott tunni, de lehethogy csak nagyon sok disznosagot eltem meg az ejjeli buszokon.

6:18 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal