<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

vasárnap, április 02, 2006

bikecity, budapest | 01:17 | 1 komment

Lehet, hogy csak én képzelődöm, de én nem emlékszem, hogy tavaly ennyi bringás lett volna Pesten. Valamelyik nap is jókat mosolyogtam magamban, mert az egyik piros lámpánál is majdnem annyi bringás torlódott fel, mint Amszterdamban szokás. Aztán lehet, hogy csak a téli magányos tekerések után tűnik olyan soknak ez az ember. Úgy tűnik, hatásosak ezek a CM-ek. Mégse tudok senkit hívni a holnapi vasikás Budapest-Szentendre túránkra. Vagy ha valaki jönne, akkor 11-ig hívjon fel.

Amúgy ma este debütáltam Kopasz haverjai előtt, és tök jó fejnek tűntek, pl. a Csutti nevű. A John Emesével sajnos nem beszéltem, pedig szimpi feje van. És megismertem egy fordítós kollégát, aki ugyan eléggé feszengett, de beszélgetésünk során arról tájékoztatott, hogy már nekünk is lesz szakszervezetünk, és majd jól megszorongatjuk a minket kizsákmányolókat. Vagy majd ők minket... Persze ott volt A. úr is, akivel már ott tartunk, hogy ha nagyon muszáj, odabiccentünk egymásnak. Meg felbukkant egy elég ijesztő alak, aki megörült, hogy ő ismeri a pofámat a buziportálok sötét bugyraiból. Egészségére. 1 óra körül aztán kezdett jó zene is lenni, de most valahogy nem bulizásra voltam belőve, na meg feltétlenül el akarok menni holnap tekerni Vasikával. Kopasz nehezen engedett el, de hát azért volt ez az ÚG-s buli, hogy ott nyomuljon meg minden, nem azért hogy engem szórakoztasson. És eszem a szívét, akkor is ha nem hiszi. Majd egyszer elhiszi. Nem is baj, ha nem azonnal.

1 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

íííííííííí....
:)

8:40 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal