<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, március 01, 2006

zöld | 00:02 | 7 komment

Bal oldalon egy gyönyörű műanyag forgó szék látható zöld párnázott támlával. Nem is értem, eddig hogy nem vettem észre a padláson. Lemosdattam, most szárad a párnája. Remélem, holnap már beleülhetek. A jobb oldalon pedig egy nagy szobanövény látható, amit a lakótársamtól fogadtam örökbe. Mikor áthoztam, arra gondoltam, hogy miért is kell minden szobanövényt beállítani a sarokba, a falhoz szorítani. Így most a szoba közepén terpeszkedik. Jófiú módjára elszöszmötölök itthon.

7 komment:

Anonymous Névtelen

Jaj, de megnézném ezt élőben!!!
:-)

7:52 de.  
Blogger kisdubos

Hát kérem, nyitva mindennap 11-től lámpaoltásig :o)

11:54 de.  
Anonymous Névtelen

Teljesen daliásan mutat a szoba közepén, ennyit már elöljáróban elárulhatok - és csak most jövök rá, micsoda nagyszerű társadalmi esélyegyenlőségi manifesztót is képvisel. Szabadítsuk fel a szobanövényeket! Szavazhassanak, demonstrálhassanak, publikálhassanak, de legalábbis alanyi jogon kerülhessenek a szoba közepére. Nagyon derék, Aranka egy konkrét faminista úttörő. (Az ombudmsan pedig egy gyökér - levele!)

Nem teszed fel a tiszteletére a Szobanövényt a KFT-től? Ja, van még egy szám az Illéstől: a Mostanában, feat. Zalatnay Sarolta. Odabasz kellőképpen. Átküldjem?

12:20 du.  
Blogger kisdubos

Hová gondolsz? Természetesen megvan mindkét szám :o)

12:34 du.  
Anonymous Névtelen

Buta fejem. Valószínűleg agyamra ment a hőség. Ja igen, nemsokára nekilátok a Specko Jedno kazetta lefűzésének! Lesz majd ribilló, a hétszázát neki.

Egyébként a jobbak éppen a Magyar Katolikus Rádió archívumát hallgatjááák! (Fülemen az "Édesanyám főztje" c. műsor február 10.-i adása, a bemondó: Borbély T. András.)

1:29 du.  
Anonymous Névtelen

Arym, nagyon szexy az alkarod!;-)

7:15 du.  
Blogger kisdubos

Ugye, tzunykám?

7:32 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal