<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

kedd, február 28, 2006

insomnia | 01:55 | 6 komment

Miért nincs ilyenkor senki online? Unalom. Kénytelen vagyok magamat egy ősi holland útikönyvvel spanolni. Mintha nem az utazás gondolatával kelnék meg feküdnék egyébként is pár nap óta. A rotterdami szállás már le van vajazva. Ha meglenne az amszterdami, egy kicsit nyugodtabb lennék. Viszont a jövő hétre kész lesz a kézipoggyász kompatibilis futártáskám. Meg lehetne egy 5-10 fokkal melegebb is. Meg ha nem aludtam volna délután, most nem szenvednék az álmatlanságtól. Na jó, ennek a pósztnak sincs semmi értelme.

Támad a Mars, Támad a Mars, Támad-támad a Mars, Támad a Mars, Támad a Mars, Támad a Mars, Támad a Mars, Támad a Mars...

6 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

jéééééé, most esik le, hogy az elektromos gyalogos nagyon olyan, mint a szerelemre születtem... melyik volt előbb?

9:01 de.  
Anonymous Névtelen

Én is megyek Hollandiába március 15-16-án!

9:11 de.  
Blogger kisdubos

Utánozó majom! :o) Akkor majd ott találkozunk, mert Komáromban sosincs rendes csatlakozásom.

Szomjas: Az Elektromos gyalogos '85-ben jelent meg, a Szerelemre születtem pedig '87-ben, de az utóbbi zenéjét asszem nem magyarok szerezték.

10:01 de.  
Anonymous Névtelen

És miért nem Balázs Fecó Nyolc évszakát, vagy mondjuk az ABBA The Day Before You Came-jét karaokezzátok az Elektromos gyalogos refrénjére? ...Sőőőőőt, az első Narancsfül CD-n volt egy szám valami cigány együttestől, az is a megszólalásig egy az egyben. Ha vártok egy kicsit, Bachtól is villantok valamit.

11:44 de.  
Blogger kisdubos

Narancsfül! Te, őskövület. Persze én azt se tudom, miről van szó. Honnan tudnám? I'm a lady! Jaj, megint ez a fránya Little Britain.

1:01 du.  
Blogger Szomjas Zsiráf

változnak az évszakok, éjszakák, nappalok, bujj hozzám ne engeggy el, tom, hogy közben kimaradt egy sor vagy utána vagy valami...? azért, kérlek, mert azt nem lehet. csak, ha kivonjuk belőle az ún. dallamot. mondjuk valóban merész dolog azt állítani, hogy az elektromos gyalogosnak lenne dallama.

2:38 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal