<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

vasárnap, február 26, 2006

csókolom @ kuplung | 02:07 | 6 komment

Összességében vögyös. A Csókolom tök jó volt, a végén még megszeretem őket. Még mindig sok ez a 2 óra, pedig gondosan nem érkeztünk oda időben. Láss csodát, ott volt a Jenő, csak sajnos a Jenőné is. Nem baj, legalább őt is végre megismerhettük. Aztán a koncert után táncolni nem volt hol, leülni nem lehetett, a "bébiszitter" meg csúnyán besokallt, úgyhogy fejvesztve menekültem volna. Csak Linda még megitta a sörét*, Ócskabringa szemében meg mintha megcsillant volna a rémület. Á la szenilis nagyapám, mikor az egyik rokon a garázsban matatott, a másik meg a gazdasági épületek felé vette az irányt. A "vagyonát" kétségbeesetten féltő öreg felkiáltott: "Most szakadjak ketté?" Aztán csak elszabadultam... Norbi exe ugyan meginvitált a Monóba, de egyrészt ő is a sörén mutogatta, hogy mikor indulnának, meg amúgy is faszom kivan mindenki exével meg az utódaimmal. Paktáljon le velük a halál. A giannis haverkodás is milyen jól sült el.

*Amúgy mondtam már, hogy utálom ezt a "még megiszom a sörömet" kifogást? Aztán még órákig szopogatják azt a szart. "Még elszívom ezt a cigit." Kurva drogfüggő banda. Bocs, nekem meg újra kell pelenkáznom magam, aztán böfögtessetek meg, aztán már indulhatunk is, ha közben újra össze nem csinálom magam.

Amúgy Linda hozott valami jó kis német cédét. Majd biztos kerül belőle a playlistbe.

Ez meg egy szőrös szív:

6 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

gianni nem éppen ex volt...
elnézést.

11:01 de.  
Blogger kisdubos

"...mindenki exével meg az utódaimmal."

Elnézést.

11:35 de.  
Blogger Szomjas Zsiráf

ja, már ex utódnak értettem, bocsánat.

1:55 du.  
Blogger kisdubos

Nem, én szeretnék bocsánatot kérni :o)

3:53 du.  
Anonymous Névtelen

Kommentálok. :)

12:10 de.  
Blogger kisdubos

Jé, és pont ehhez a pószthoz? Hm... I wonder why :o)

12:13 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal