<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

csütörtök, február 23, 2006

zöld gerilla míting | 00:24 | 2 komment

Hát ez valami egészen friss élmény volt. Pl. megnyugtató, hogy nem én vagyok az egyetlen beteg, aki szereti rendben tartani az utcáját. Meg sikerült összepajtiznom valami gyerekkel, akivel meg is állapodtunk, hogy összehozunk egy flashmob-szerűséget. Hiába, vérszemet kaptunk a GPK-sok akcióitól. Ha jól gondolom, ott volt Stiggs, meg egy alak, akiről ninja az alleycaten csak ennyit írt a Féknyomtúra kapcsán: Út közben mellénk szegődött valami bugris bringás, akinek halvány fingja sem volt az egészről, nem tartotta be a szabályokat, őt szépen kiszedtek mint egy kullancsot. Na, itt is bemutatkozott. Huhh, hát annyi mindent írhatnék, de most nem... Majd... Tök jó volt.

2 komment:

Blogger Kriszta

és majd arról is írj, hogy milyen jó, hogy én is ott voltam, és hívtam Lindát, aki tálcán hozta neked azt a szép szakállas kandúrt.

11:06 de.  
Blogger kisdubos

Köszönöm, hogy a kandúrt kimondtad helyettem. Grrrr...

12:05 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal