<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szombat, december 31, 2005

tanulmányi kirándulás a living roomban | 04:48 | 1 komment

Tényleg olyan ez a hely, amilyennek leírták már páran. Nagy hodály rengeteg zuggal, amiben elvileg lehetne fantázia is. De a tulajék mégis inkább úgy döntöttek, hogy legyen a Living Room egy igénytelen, mocskos hely. Az embernek mindenhol olyan érzése van, hogy hányásban vagy pisiben lófrál. Főleg azért, mert sima járólapok vannak, amik vagy csúszósak vagy ragadósak, és az a pár csepp kiöntött ital pillanatok alatt látványosan szétkenődik az egész terepen. Persze a helyet egyébként sem takarítják rendesen. Ezt máris szemléltetem egy korhatáros képpel. Íme:A képen két dolgot érdemes megfigyelni... Igen, kettőt. A néni retkes talpát, illetve azt, hogy a sminkje alapján a hölgy nem csak sztriptíztáncos, de emellett elvégezte a kétéves bohócképzőt is. Ez utóbbi szellemes észrevétel Krisztáé volt, miután ma este láttuk az Exitben egy bohócképző hirdetését. Biztos több is van... Az ELTE-n pl. úgy hívják, hogy angolszak.

Mindezek ellenére kb. f4-ig maradtunk, mert volt ott pár ember, akikkel jókat lehet vihogni, illetve azért, mert tényleg annyi program volt a prédák stírölésén kívül, hogy olyan volt, mint egy jól megszervezett tanulmányi kirándulás a buzigyárban. A vetítőszoba egyébként határozottan egy szexmozira hasonlít, bár honnan is tudnám én, hogy néz ki egy szexmozi. Egy ostoba filmet vetítettek. Kriszta meg is jegyezte, hogy kicsit benny hilles, és rögtön ezután jött is egy kergetőzős rész.

Ja igen, ma vágtam magamnak nagyon szép szakállat, úgyhogy feszítettem á la tíra-ríra. Most pedig ellensúlyozom a vulgáis képet. Szép kép:

1 komment:

Anonymous Névtelen

tombola nem is volt? retkes talpak, ragacsos pisás kő.. igazi vad fétish jegyek!:) kicsit pálinkázni kell mindenhez és jó lesz egyből sajnos

12:37 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal