<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

péntek, december 30, 2005

erik sumo & marcel @ a38 | 13:03 | 0 komment

Egy. Majdnem sikerült kiszámítani az érkezést, de csak majdnem. Sajnos Szőke Andrást meg konferanszié kollégáját nem sikerült lekésni. Már csak Balázs Péter hiányzott, amint vörös fejjel ordítja: "Sajókám, maga egy címeres ökör! Mit nem ért ezen?!" Pont ezért nem sikerült megnéznem eddig egyetlen filmjét sem, mert idegesítőbb a legdurvább Szeszélyes évszakok szkeccsnél is.

Két. Persze, hogy nem ezért megy oda az ember, de ez az iPod sorsolás botrányos volt. A kütyüt a hajó alkalmazottjának vagy valamelyik zenekar haverjának sikerült megnyernie. Én elhiszem, hogy ez nem bunda volt, de az ilyesmi akkor is nagyon szánalmas. Egy nem fizető backstage ember ne regisztráljon már a játékra, ha ezzel hirdetnek egy eseményt. Jó, hogy nem valamelyik zenekar tagja nyert.

Há. Többszörös gorgeous-élmény megvolt. Kép csak a zenekar új gitárosáról van, akit véletlenül pont úgy hívnak, mint egy jó sok évvel ezelőtti fellángolásomat.

Négy. Aztán jött Marcel, akiről én eddig nem sokat tudtam. És még most sem tudom, hogy ő amúgy ilyen zenét csinál vagy csak épp ilyen kedvében volt, de állat volt. Zöldfülű vagyok, eltartott majd' egy óráig, míg rákaptam az ízére. Krisztával már úgy voltunk, hogy akkor mi most megyünk haza, aztán valahogy mégis ökörködésbe torkoltunk. Szóval aki tudja, hogy milyen zene ez, hogy kell rákeresni, satöbbi satöbbi, várom a tippjeit.

Öt. Éljen a hó! Ezúttal nem vágott át minket az OMSZ, és megérkezett a front menetrend szerint, kellően a pofába vágó hóeséssel. Köszönöm H. Bóna Márta!