<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szombat, december 17, 2005

radio update | 23:01 | 2 komment

Richard Cheese-nek új albuma jelent meg idén. Az ilyen paródialemezeknek az az átka, hogy amit ismer az ember, az vicces, amit meg nem ismer, az meg totál érdektelen, akkor is, ha zeneileg meg amúgy jó. Ez a helyzet Max Rabbeval is. De ez az Alanis Morissette-feldolgozás azért fergeteges.

Ezt a Gogol Bordellot az Amorf fórumban ajánlotta valaki, én meg rá is cuppantam. Amerikai-cigány-ukrán-bevándorló-punk. Nehéz volt választani, melyik szám kerüljön bele a playlistbe. Nos, ez a legslágeresebb és legrádióbarátabb. Már ha meg nem sértek senkit ezzel. Ennél azért durvább BPM-ek jellemzők a Gypsy Punks: Underdog World Strike c. 2005-ös albumra.

2 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

én is szeretem a gogol bordello-t, és majdnem el is mentünk dannel, csak elnézte a napot, és jól lecsúsztunk róla.

8:50 de.  
Blogger kisdubos

Talán túl sem élted volna. Én nem tudom, hogy lehet egy ilyen kocertet komolyabb sérülések nélkül megúszni.

11:36 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal