<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

kedd, november 15, 2005

még mindig nem jobb | 22:11 | 3 komment

Kitekertem Krisztához meg vissza, de hazajöttem, egyből várt a nyomor. Szóval most megint kicsit ideges vagyok. Nem baj, most meg fogjuk a fáradtságra. Akkor asszem ez most meg is válaszolja zsiványlány másik kérdését is.

3 komment:

Blogger banditgirl

menjel szomjassal maceora, ha szereted. talan az kiveri beloled az ideget. az uj bringadat loptak el? betores? en mar nem is tudom, mire gondoljak. a francba. remelem, csak dramatizalok ittend.

12:22 de.  
Blogger kisdubos

Zsivi, a Norbiét lopták el. Lásd tegnapi pószt.

11:59 de.  
Blogger banditgirl

aszentyit. hát ez is eszembe jutott, csak aztán teljesen az idegállapotodra koncentrálva átirtam arra, hogy neked lopták el. akkor neked semmidet se lopták el? hálistennek. szegény norbika azért.

te, úszni szeretsz? az engem vajaskenyérre szokott kenni, úgy kisimit. a legrosszabb idegállapotokban is. a bringa, kickbox, futás is jó, de az úszás eléggé egyedi ilyen téren.

jaj, hogy te milyen beceneveket találsz ki:) majd elpirultam.

5:29 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal