<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

hétfő, november 14, 2005

szétb@sz az ideg, köszönöm szépen | 20:46 | 4 komment

Hát ez most egy ilyen időszak. És az is dühít, hogy eltűnt a gyerek unokatestvére. Vagyis ellopták Norbi Kelly's-ét. És vele együtt egy félmillás bringát, de Norbiét jobban sajnálom. A pasija is olyanokat mond nekem... Hogy ideköltözik, aztán meg Norbi kimengy Belgiumba tanulni... Persze hol van ez még, meg ki tudja, de akkor is... Mások csak úgy dobálóznak az életükkel... Engem meg majd védelmezőjükké szentelnek egyszer az életbiztosítók. De meg lesz nektek mutatva, mert be fogok előzni a leállósávban. És akkor majd a Hegyi Györgynek is beintek. Come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedomcome freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom come freedom....
Ez az egyik kedvenc Madonna remixem. Mindjárt be is rakom a rádióba nektek. Ezt mindig ilyen lelkiállapotban szoktam hallgatni. Ja igen, a rádió mégse működik úgy, ahogy én azt elképzeltem, de oldjátok meg.

4 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

na, lehet, hogy ez valami szubkulturális specifikum, amiből én kimaradtam, de hogy van az, hogy te a norbi új pasijával csetelsz... volt barátom barátja a barátom.

általában szvsz másokra boldogságot projektálni még az egyszerűbb dolgok közé tartozik... ajvé, ha ez nem egy tuti volt, akkor nemtommi.

12:02 du.  
Blogger kisdubos

De még mennyire hogy tuti volt! :o)

Én ebben nem találok semmi furát. És biztos, hogy nem szubkulturális a dolog. Az "exem barátja az ellenségem"-re is van nagyon jó példám. Az is istenien működik :o)

9:29 du.  
Blogger banditgirl

hogy a francba kezdtel el a Norbi baratjaval csettelni, marmint igy technikailag, hogy cimcsere meg konneksn? nahat. remelem ideg elmult.

10:14 du.  
Blogger banditgirl

ja, mar megvalaszoltad. torol.

10:16 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal