<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

hétfő, november 14, 2005

home alone | 02:11 | 4 komment

Az elmúlt időszakban rengeteg emberrel sikerült nem találkoznom. Ott van pl. Norbi új faszija, akivel csak cseten beszéltem, és nagyon hamar levette A-tól Z-ig, hogy ki is ez a Norbi. Aztán mivel neki nem kellett ehhez egy év, talán kezelni is jobban tudja majd őt, meg helyes irányba rugdossa. Aztán ott van Lothar (yep, hi there!), akivel még pár hétig biztos nem fogok összefutni, és ebbe már most bele is zakkantam. Na nem azért, mert ilyen kis naiv vagyok, hanem mert szeretném végre kideríteni, hogy ez kell-e nekem.
Hogy aztán
belecsobanjak
egy
nagy
medencényi
kristálytiszta
naivitásba,
mert még
soha
nem volt rá
ekkora
szükségem.

Destroy
everything
you
TACCS!!!

4 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

ez egy jó kis versike.

10:53 de.  
Blogger banditgirl

te, a norbi pasijával hogy kerültél levelező-viszonyba? ez rejtély számomra.

11:19 du.  
Blogger kisdubos

Na, már vártam a kérdést. G. egy nagyon barátkozós gyerek. Elkérte az msn-címemet, és akkor elkezdtünk beszélgetni.

2:51 de.  
Blogger banditgirl

marmint tolem vagy dzsenorelli? aha, szoval elkerte a cimedet. mondjuk ra, en is joba vagyok a baratom 1-2 volt kalandjaval-baratnojevel.de az talan mas.

10:15 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal