<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, november 02, 2005

bunkó autósok, unalmas árulkodás | 15:12 | 1 komment

Kezd ezekből a közlekedésrinyálós blogokból elegem lenni, pedig jó ötletnek tartotam ezeket. A bringautas oldalt már régebben is kicsit túlérzékenynek találtam, de mostanában inkább a Mátyási György blogja cseszi föl rendszeresen az agyam. A múltkor egy sima közlekedési helyzetről ennek a szerencsétlennek egyből a buzik meg a cigányok jutottak eszébe, máig nem értem, hogyan. Meg ugye valaki átlép egy záróvonalat, és az már jó fotótéma. Vagy egy bringás áthajt piroson egy kihalt zebrán, és akkor már lehet papolni a kreszről. Most ezek az emberek vagy álszentek, vagy tényleg Klónfalván élnek. Mintha az ember azért tartaná be a harmincast, ha az út szélét kicsit fölássák, mert fél, hogy beleesik, vagy nekimegy a szembejövőnek, nem pedig azért, mert fél, hogy megbüntetik.

1 komment:

Anonymous Névtelen

Sokszor gondoltam már rá, hogy ha lenne nálam digitális gép és nem én vezetnék, csak autózgatnék valaki mellett, akkor napi 2-3 hasonló fotót+sztorit tudnék produkálni. Rádaásul: Ha valaki jönne mögöttem és lenne nála gép, ő ugyanúgy tudna produkálni ilyen képeket. Egyszerű dolog: aki be akar tartani minden szabályt, az a 600adik kilométer után már túlságosan fáradt/siet ahhoz, hogy mindenre odafigyeljen.

4:03 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal