<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

kedd, november 01, 2005

aö @ almássy tér | 22:40 | 8 komment

Ez már nagyon kellett nekünk Krisztával. Két hónapja nem voltunk Ördögökön. Az Erik Sumo meg nem elég zúzós. Szóval az elején hatalmasat tomboltunk, kirobbant belőlünk az energia. Aztán lassan elült... Meg a végére mindig odatolonganak... Amúgy előtte volt Monchichi Potenciál, akikről kiderült, hogy debreceniek, és van egy nagyon jó Underwater Love feldolgozásuk. A honlapjukon ez pont nincs rajta, viszont fönt van a demójuk meg a Nincsen a világon Amorf-opusz díjnyertes remixei is. Tessék-halljék... Amúgy nagy show volt az AÖ-koncert, szépen be voltak öltözve, Ambrus szabadulóművészkedett a maga köré csavart zöld ragacsból. Utánuk meg magyar retro dj-szett lett volna, de az átálással annyit bénáztak, és közben olyan semmilyen számokat raktak be, hogy mindenki elhúzott a nagyteremből. Fél óra után mi is, végleg. Utána lehet, hogy jó lett.
Kopasz is ott volt (idáig csak K.), és megint megállapította, hogy botrányos vagyok. De szerintem ezt nem (csak) a sittes punk frizurámra értette, amit Kriszta indulás előtt vágott meg nagyon szépre. Még Norbi is megdícsérte, pedig aztán az ő szájából az elismerés ritka, mint a fehér holló :o) Elképzelem, amint egy szájból kirepül egy fehér holló... Whatever.

A Fapados űrutazás mindössze 300 péládnyban kiadott maxijáról nem írok sokat, mert úgyse érdekel senkit. Pedig egy nagyon kellemes, hallgatható maxi lett. A mixek picit összeolvadnak egymással, illetve az egyik élő felvétellel. Az ilyesmit én nagyon tudom díjazni. Ilyen maxival még sose találkoztam. Aztán az utolsó szám után jön a rejtett szám, ami szintén ritkaság maxiknál. Ez a bónusz dal pedig nem más, mint a Nekem a Balaton visszafelé :o)




8 komment:

Blogger sidek

Hol lehet kapni a maxit?Gyorsan kell szereznem belőle amíg el nem fogy!

9:35 de.  
Blogger kisdubos

Sidek, téged mióta érdekel az Amorf Ördögök? :o) Vagy te minden cédét megveszel? :o)

10:32 de.  
Blogger Szomjas Zsiráf

szép a zaba-kép

10:55 de.  
Blogger sidek

Ezekszerint nem olvastad el az egyik előző hozzászólásomat itt a te oldaladon,amiben mondtam,hogy nagyon teccik ez a szám. Ami teccik azt megveszem,ilyen eccerű.
De miután láttam ma a Media Marktban 2300 Ft-ért(!!!!!!!),asszem leteszek róla...

12:02 du.  
Blogger kisdubos

2300??? Koncerten 1100 volt, meg is örültem neki. Én a helyedben megpróbálnám még a Deep-ben.

2:15 du.  
Blogger sidek

Ó köcc! Remélem megkapom ott olcsóbban.
1100at nagyon megért,jól jártál vele.

4:05 du.  
Blogger sidek

Megkérdeztem a Deep-et,sajna nem tartanak maxit, CD-n. Na mindegy,akkor még vadászgatom,amíg olcsóbbra nem bukkanok.

4:48 du.  
Blogger kisdubos

Legfeljebb legközelebb veszek neked a koncerten. Csak nem tudni, mikor lesz az a legközelebb.

8:20 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal