<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

csütörtök, augusztus 18, 2005

erz & celebrity spotting | 10:45 | 1 komment

Nem, nem a Hajós Andrást láttam. Őt csak kivetítőn. Mondjuk volt egy olyan rossz érzésem, hogy ebből nem lesz koncertezés. Az A38 monnyon le. Két órával koncert előtt kezdtek osztani 700 karszalagot, csak azzal lehetett lemenni. Persze ezt max. onnan tudhatta előre az ember, ha okos, ha felhívja előtte a hajót, vagy megtalálja azt az egy eldugott kommentet az ERZ blogjában. Az együttes sem tudta előre, mi lesz a beengedés módja. Valahogy nem akar összejönni nekem ez az ERZ koncert. Pedig akarok nekik adni még egy esélyt... Lehetőleg ingyen.
Az egyetlen vígasz, hogy valszeg Torres Dani se jutott le a hajóra, hacsak nem a két szép szeméért. Pedig én pont ezen okból engedtem volna be. Későn kaptam észbe, hogy szólni kellett volna neki, hogy ne is próbálkozzon, inkább jöjjön velem és Krisztával Little Britaint nézni.

1 komment:

Blogger kelebandi

en viszont a hajos andrast lattam. na, ennyit a vesztendrol.

5:48 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal