<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

vasárnap, augusztus 14, 2005

fun-fair | 22:47 | 0 komment

Otthon búcsú volt. Ez már évek óta hidegen hagy, de most hazajött az unokatesóm Németországból a pasijával, és velük kimentem, meg a kisebbik unokatesómmal. A bőség zavara:

Dodzsemeztünk, beültünk gyerekkorunk hullámvasutába. Van, ami nem változik. Kicsit később Norbi küld sms-t, hogy akkor ő egy óra múlva jön. Nem volt olyan nagy meglepetés, én mondtam neki, hogy jöhetne, de aztán megállapítottuk, hogy bonyolult lenne. Aztán mégse. Ő Pozsonyban volt, onnan jött. Meglátta a vendégsereget, akkor elszörnyedt, felmenekült a szobámba. Aztán este vele is kimentem dodzsemezni, de az nem volt olyan jó, mert szar kocsiba ültem. Vettünk lufikat, amik később összenőttek. Az alja egy potrohtalanított hangya, a teteje egy fejetlen kislány.

Aztán játszótér a templomkertben. Szóval kellemes éjszakai lődörgés, mínusz szúnyogok. Még tűzijáték is volt. Már csak csillaghullás nem volt. Na jó, meg még egy csomó minden nem volt. Aztán másnap reggel kiderül, hogy Norbinak 11-re Pesten kellene lennie. Rohanás ki a buszhoz, de a busz nem jön. Akkor vissza. Végül apám bevitte a vonathoz. Ez a része nem volt valami kellemes dolog. Anyám direkt miatta állt neki vega kaját csinálni, apám meg autózik eleget így is... Mindegy. Azért jó, hogy eljött. Szokja csak a család :o) Amgy ennél vidámabb volt az egész, csak álmos vagyok. Ja, ez meg nekem akkor is tetszik: