<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, augusztus 17, 2005

bargain hunt | 17:04 | 0 komment

A BBC-n már nagyon rég fut egy sorozat Bargain Hunt címmel. Többek közt mi is fordítjuk Krisztával. A műsor lényege, hogy két csapat kimegy egy régiségpiacra, kapnak 200 fontot, abból venniük kell 3-3 cuccot. Aztán a cuccokat elárverezik, és ha sikerül rajta keresniük, a nyereséget hazavihetik a játékosok. A vicc az, hogy az esetek többségében senki sem visz haza pénzt. Ilyenkor az nyer, aki kevesebbet veszített. Néha nyernek, de néhány fontocskát. A műsorvezető ilyenkor apróban adja oda a győzteseknek a nyereményt. Én arra számítanék, hogy egy ilyen műsorból max. két részt adnak le, aztán kampec. De nem. Itthon, a BBC Prime-on, a 9. évadnál tartanak, a 9. évad pedig kb. 35 részből áll. És még mindig lehet jelentkezni a műsorba. Szóval ki tudja hányszázadik résznél tartanak. A műsorvezető állati jófej fickó. Krisztával ki is találtuk, hogy milyen jó lenne jelentkezni a műsorba. Kiutazni Angliába, jót röhögni az ezerszer hallott frázisokon, azt' itthon lefordítani saját magunkat. De jó lenne. Csak kinél lennénk hetekig elszállásolva?
Na ezért jó az brit tévé. Szinte ingyen is tudnak vicces, eredeti műsorokat csinálni. Itthon senki nem tud kitalálni semmi újat. Max. átveszik a külföldi ötleteket, aztán bukik a műsor. Nem tudom, hol a hiba. A nemzet egyetlen büszkesége a ValóVilág, amit átvettek a csehek. Honnan szerezhetnék én BBC 1, 2, 3, 4...-et?