<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

péntek, június 10, 2005

vitalic/nils landgren | 23:50 | 11 komment

Vitalic: OK Cowboy
Ez egy remek album. Ha jól hallom, két számban is közreműködik a Chicks on Speed, szóval ez már önmagában jó ajánló. Bár valahol igazuk van azoknak, akik szerint ezt már a Daft Punk rég megcsinálta. Sebaj. Ez sokkal jobban puttyog. Lásd 47. szám. A Vitalic féle Who Is It pedig a 33-as.


Nils Landgren's Funk Unit: Funky Abba
Igen, végül is vicces, kedves, satöbbi. De azért nem látok benne sok fantáziát. Belehallgattam egy másik albumukba, és az már tényleg elviselhetetlenül lagymatag. Azt hittem táncosabbak lesznek ezek a számok. De azért ha átjönnek este a haverok, leülnek az asztalhoz, be lehet tenni a cédét, tuti siker lesz. A második szám közepén rákérdeznek, hogy jaj, mi ez a vicces. Az ember elmondja, ők meg elintézik egy tök jóval, aztán mindenki szapulja tovább a főnökét. 48. szám.

11 komment:

Blogger banditgirl

te aranyka, hogy jut el hazank foldjere a chicks on speed hire? vagy az undorgrund berkeiben ok mar reg befutottak? akkor, kedves engedelmeddel, peaches kisasszonyt is figyelmedbe ajanlanam. ezt a vitalicot nem ismerem, de kiprobalom.

10:30 du.  
Blogger kisdubos

Nos, hogy hazánkba hogy jut el a híre, azt nem tudom. Én először a megboldogult Viva Zwei-on láttam tőlük a Kaltes Klares Wasser-t. Peaches kisasszony meg a We Don't Play Guitars-ban fícsöringol, szóval kb. már tudom, eszik-e vagy isszák. Majd meg is kóstolom.

12:34 du.  
Blogger kisdubos

Egyébként ezt a CoS dolgot vissza kell szívnom. Úgy tűnik, mégsem ők szerepelnek a Vitalic lemezen, csak olyan, mintha...

4:09 du.  
Blogger banditgirl

Peachestől a Fatherfucker c. albumot ajánlanám tán a legmelegebben...de mindenképp olyan környezetben, ahol aztán elszabadulhat egy egészséges erkölcsi fertő. Inspiratív és energizál.

7:34 de.  
Blogger kisdubos

Már le is jött a Fatherfucker :o)

1:09 du.  
Blogger sidek

Én még nem hallgattam meg a Vitalic lemezt de kiváncsi vagyok rá, nemsokára leszedem.

2:51 du.  
Blogger banditgirl

leszedés honnan? vagy aranka te eztet is fölraktad valahová?

6:42 du.  
Blogger kisdubos

Leszedésileg én az eMule nevű p2p-t használom.

7:48 du.  
Blogger banditgirl

köszimüszi. előtte kell még egy nagyobb agy, hogy minden beleférjen, amit akarok...

1:22 de.  
Blogger kisdubos

Itt a link, ha megnőne az agyad. Amúgy egészen egyszerű progi.
http://www.emule-project.net/

10:07 de.  
Blogger banditgirl

köszmüsz. előtte a disszertációnak kell nőnie. de már lestíröltem a kis elektró-öszvért...-:)

7:10 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal