<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

péntek, június 03, 2005

jóbarik | 16:30 | 2 komment

A lakótársam pár napja megvette a Jóbarátok hiányzó 9. és 10. évadját. Napok óta mást sem hallok, csak Phoebe, Monica, Joey, Chandler és Ross hol angol, hol magyar hangját. Napok óta fél óránként felcsendül az "I'll be there for youuuu...", de amikor elalszik rajta, akkor a menü alatti főcímdal 30 másorpercenként ismétlődik. És úgy nézi, mintha őt is kényszíretnék rá. "Lassan haladok vele." "Már csak x rész van hátra." Itt-ott én is belenézek, és ha nem ezt kellene egész nap hallgatnom, talán még szeretném is ezt a sorozatot.

Amúgy beküldtünk már három kódot a Coca-Cola kupakokból, de még egyikünk sem nyert iPod-ot. Pedig gyorsan kellene nyerni egyet, mert nincs kedvem egész nyáron kólát szlopálni.

2 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

én is átmehetek majd nézni? tudom, hogy már az agyadra megy, de én évek óta nem láttam, főleg nem angolul.

ja. jelly beans beszerezve.

6:51 du.  
Blogger kisdubos

OK, neked is beszerezve az anyag :o)

Amúgy szerintem nyugodtan. Sőt, szerintem még kölcsön is kaphatod mind a nemtom hány lemezt.

7:20 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal