<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

hétfő, január 22, 2007

cobra killer @ arena, bécs és satöbbi | 00:42 | 0 komment

Mund auf Augen zu:


Még a koncert elején leöntötték magukat vörösborral, az egyikük beugrott a közönség közé, aztán embereket hívtak föl táncolni magukhoz, végül pedig arra ösztönözték az embereket, hogy menjenek és fogjanak kezet velük. Koncert után pedig licitálni lehetett egy kődarabra, a pénzt pedig karitatív célra fordították. Valszeg egy-egy újabb üveg borra. Nyah, beszámoló letudva, jó vót :o) Leszámítva azt, hogy Berninek lenyúlták a kabátját. Még jó, hogy januárhoz képest rövidujjúban lehetett shoppingolni. Vétkeztem egy hatalmasat a Saturnban. Fogásaim. Sigur Rós: Takk, 8 euró. The Knife: The Knife, 13 euró. The Knife: Hannah med H, 13 euró. Ez volt valszeg a legnagyobb fogás, mert ez még az eMule-on sincs fönt. Illetve Gotan Project: Lunático - új, 2 cd-s kiadás, 17 euró. Szolgálati közleményeinket hallották. Ja, és volt egy kvázi Barba család bolt, ott is vettem hasznosakat.

MÁV kontra ÖBB, 1:0. Igen, ilyen is ritkán van. Hazafelé az ÖBB beijesztett, hogy a 8 órási Dacia (igen, istenien hangzik) csak fekvőkocsis és helyjegyköteles. A MÁV az ellenkezőjét állította. A MÁV-nál a pont. Sőt, tkp azért is dicséret jár neki, mert a 4 napos turistajegyet tényleg elfogadják a BKV-n (Bécsi Közlekedési Vállalat). Évek óta használom azzal a meggyőződéssel, hogy az egész egy vicc, amit a MÁV talált ki, csak épp nem szólt róla az osztrákoknak. De most már biztos, még az éjjeli buszon is elfogadják. És az ellenőrnek hivatalos "éjjelijáratos" kabátja van. Ott még nem jöttek rá, hogy ajtózáródás és gyanakvó körülnézés után kell felhúzni a piros karszalagot, majd úgy kell rávetődni a szerencsétlen utasokra, falkában? Gúnyos, ss-tisztes hangsúly külön extra.

A hét csalódása Christopher Just, aki sajnos egy új oldaláról mutatkozott be... Legalábbis előttem. Szóval egy oldschool hardcore bulin jártam a Flexben. De erről inkább ne is beszéljünk. Bár tanulságos volt. Buliba csakis ledekkel felszerelkezve érdemes menni. Már ha valaki kúl akar lenni. Továbbá. Plázapatkányoknak oldalt rövidre nyiszatolt hajjal kell járniuk, alterpatkányoknak különböző mértékű rasztázással. Ez általában néhány tincset jelent hátul. A legjobb kombináció, amit láttam, a bilifrizura + két-három rasztatincs fejbúbtól kiindulva.

Rántott ementáli ribizlilekvárral még mindig rulez, és most a mekiben is kapható szívalakú formában. De ott nem olyan jó. A Milch Brötle Nutellával most visszaesett egy helyet, és a tejszínes almatorta még mindig Rotterdamban a legjobb. Mondjuk ez a bécsi igazából rétes volt, de az egy kategória.

Információ. Nouvelle Vague koncert február 28-án az Arenában. 20-24€. Csak úgy mondom. Nem nagy kedvenc, de egy osztálykirándulásban benne lennék.