<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

hétfő, november 20, 2006

innsbruck II. | 19:23 | 0 komment

Megvolt a klasszik városnézés is, de még nem tértem magamhoz. Vadászboltok, Madonna-szobrocskák, karácsonyi vásár... Mindenhol máshol azt mondanám erre, hogy giccses, de itt valahogy teljesen autentikus az egész, ahol Kristkindlmarktot mondanak Weihnachtsmarkt helyett, a boltban pedig grüß gott-tal köszönnek.

A hegyekkel még mindig nem tudok betelni.

Mondtam már, hogy az osztrák élelmiszeripar egyik remeke a Milch Brötle? Olyan kis bucik, nagyon puha tésztából. Kell hozzá egy kis nutella, és máris welcome to heaven. Azt megértem, hogy lehet kapni tramezzini tésztát, elvére közel vannak az olaszok, de hogy hogyan jut el idáig a jelly beans, az talány.

Ja, és megint meglepett ez az ország. Pisti vett pár csokit. Kasszásnő már majdnem beblokkolná, mikor észreveszi, hogy lejárt a szavatosságuk. Szól, és már teszi is a kassza mögé :oO Hiába, na, itt még nem terjeszkedik a CBA.