<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

csütörtök, szeptember 14, 2006

hangfoglalás 1. nap | 23:33 | 0 komment

És a második nap Ócskabringa nélkül :o) Hogy fog örülni, ha látja, hogy így hiányzik :o) Amúgy tényleg az van, hogy a környezetemben egyedül ő rendelkezik 99%-os rendelkezésre állási százalékkal, illetve a maga nemében páratlan tűrőképességgel, már ami a különböző zenei stílusokat illeti. Na de asszem másban is. Szóval a hiánya kézzelfogható, egyedül voltam kénytelen elmenni a Millenárisba. Bocs azoktól, akit nem hívtam, de most így hirtelen nem jut eszembe, ki bírt volna ki közületek 10 perc Ludditákat. Mondjuk most nem voltak annyira szarok, a két utolsó buppás dal már kifejezetten élvezhető volt. Talán pont miatta? Egyébként ma piros adidasfelsős, buckethead-parókás, napszemcsis funky négernek öltöztek. Szépek voltak. Sajna képek nincsenek, mert a biztonsági őr az én táskámat már túl nagynak találta. Na de mindegy, annyira nem is hiányzott. Közben itt-ott szóltunk egymással egy sráchoz, akivel a bringatárolónál "ismerkedtem össze". Már csak ezért is hasznos ez a bringa dolog. Antiszocik egyesüljetek!

Na de aztán jött a Polemic, akik egy szlovák ska banda. Azt mondták, kb. 10-szer jártak már Pesten, szóval lekéstem már pár koncertjüket. Legnagyobb meglepetésemre a saját számokból ismerős volt egy még a pozsonyi időkből. Tizenakárhányévesen persze még nem hallgattam ilyeneket. Nagyon bulis zenéket játszottak. Mostanában úgy látszik nagyon kifinomodtak az érzékeim, mert ha újabban valami nagyon tetszik, akkor futkos a hideg a hátamon. Na, az utolsó számnál is ez történt. És már egész sokat tudnak magyarul. A billentyűsnek (Peter Šandor) meg olyan kalapja van, mint nekem (na, majd egyszer kap érte), a szintije meg olyan, mint a Tövisházié. Már csak az a gáz, hogy most nézem, '86-ban született. Na, én is elindultam a pedólejtőn.

Amúgy érdekes, hogy e stílus egyes képviselői mennyire nem tudnak túllépni ezen a dzsamékázáson meg bábilonozáson. Ezzel valahogy nem tudok mit kezdeni. Az például mennyire gáz már, amikor ilyen magyar hiphopperek bruklinoznak meg eléjeznek, satöbbi. Persze ez nem akadályoz meg abban, hogy hamarosan megrendeljem a Polemic teljes diszkográfiáját.

Holnap Specko Jedno (17.20), Khoiba (22.40) meg Neo (0.00), hm?