<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

kedd, szeptember 19, 2006

csőcselék | 10:53 | 1 komment

Érdekes, hogy a rendőrség nem számított rendbontásra, de anyám meg nagyanyám azzal búcsúztattak még délután, hogy ha forradalom lenne, ne menjek ki az utcára. Na jó, ez minden, amit ezzel kapcsolatban mondani akarok. Idén valahogy nem vagyok kibékülve ezzel az országgal.

1 komment:

Anonymous Névtelen

igen, az en anyam is azt mondta, hogy ne menjek ki az utcara, mert nagy zurok lesznek. lehet, hogy ok szerveztek?
maskulonben meg a rohamosztag nem arra van, hogy ha hirtelen gaz van, azonnal tudja a dolgat? mert persze azt ertem, hogy a szondaztato rendor meglepodik, de ezek nem azok voltak, nem?

5:18 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal