<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

péntek, augusztus 18, 2006

virsli | 18:45 | 6 komment

Amikor valaki leáll fikázni mások zenei ízlését, akkor az egyik legnépszerűbb érv, hogy "ha magyarul lenne, nem hallgatnád". Naná! Hát van egy csomó borotvaélen táncoló cucc, amit magunk se tudunk, miért szeretünk. Miért ne válhatna egy dal javára, hogy nem értjük a szövegét? :o) Na szóval, a Csodálatos mandarinban hallottam a tajvani Mc Hot Dogot. Alapból hip hop, de a két szám a rádióban inkább Jovanotti meg Pizzicato 5. Zeneileg kb. olyan változatos, mint egy Bëlga album. Ócskabringa tegnap már megfenyegetett valamivel, hogy ilyet nem szabad hallgatnom, de nem hallgatok rá, sőt, mint egy rossz gyerek, még teszek rá egy lapáttal, és még a rádióba is berakom, oldva másfajta hiphop karattyolással, hogy majd jól rászokjon. ("És ki fog szakadni a nadrágod, apád meg felpofoz, meglátod.")

6 komment:

Blogger Kriszta

Én csak dallamos, komoly mondanivalóval rendelkező számokat hallgatok, és elvárom, hogy mások is így tegyenek.

10:07 du.  
Blogger kisdubos

Paraszt :o)

10:10 du.  
Blogger Hajtipajti

szerdánként a naga műsora előtt van valami kínai műsor. abban tök jó zenék szoktak lenni, legalábbis amikor túl korán kapcsolom be a rádiót.

10:18 du.  
Blogger Hajtipajti

az előző hozzászólásomra ne válaszolj. már rájöttem

10:19 du.  
Blogger kisdubos

Elégtelen, sarokba! (Igen, igen, térdelve a kukoricára.)

10:20 du.  
Anonymous Névtelen

Azért ez az Ócskabringa tudja, mitől kell valakit óvni, én hallgatnék rá :)

11:59 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal