<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

hétfő, augusztus 14, 2006

ok babylon | 23:27 | 0 komment

És még apropója is van. Szeptemberben jön ki az Easy Star reggae kiadó Radiohead féle OK Computer feldolgozáslemeze. Akit feltétlenül meg kell említeni róla, az Horace Andy, akit ha máshonnan nem, a Massive Attack korai műveiből lehet ismerni. One Love, megvan? Na, hát erről a cd-ről landolt egy szám a rádióban. Utána pedig ha még nem jönne ki a könyökötökön a Hung Up, hát most meghallgathatjátok kicsit dancehallosítva.


És még mindig nem kattantam le a Lollobrigidáról. Olyan kellemesen fapados az egész. Kint megvettem az albumukat, ami viszont egész tisztességes darab. Vaskos, ötletes booklettel, plusz két videoklippel. Ebben épp Zágráb főterén ugrálnak. Žurkára fel! Aztán a rádióban még egy kis Last Christmas téma lollobrigidás illetve orosz 8-bites változatban. És ha már 8-bit, akkor naná, hogy Beck.