morzsa | 16:00 |
4 komment
A magyar morzsaszerető nép? Egy. Az összes magyar péket elküldeném külföldre egy évig kenyeret sütni tanulni, olyat, ami nem esik szét a kezedben. Se frissen, se másnap. Kettő. A Dr. Oetkert kitiltanám Magyarországról, mert míg a német Vitalis müzlit sikerül fél kiló, a zacskó alján összegyűlő szemét nélkül legyártani, ráadásul nagyobb dobozban, a magyar Vitalis fele instant müzlipor formájában kerül a dobozokba. Pedig Németországból többet zötykölődik.
4 komment:
na, ez egy igen jo kerdes. meg szlovakiaban is jobb a kenyer, mert nem esik szet. ezt a morzsolodasi problemat en se tudtam sose felfogni, amikor pesten lakoztam. roppant idegesito. mert azt a kenyeret visszavinni nem is lehet, es amugyis a fejehez vagnak az embernek, gondolom
Ugye hogy nem csak én vagyok béna? Egy ideig azt hittem, velem van a baj, de nem. Mondjuk a gútai barna kenyér attól barna, hogy színezék van benne :o) Vagy lehet, hogy csak rásegítenek, de akkor is, milyen dolog már ez?
de tenyleg! a kenyer ugyebar annyira magyar nepi szimbolum, es akkor baszki milyen pari szetpotyogo kenyeret gyartanak. ez nem igassag.
ugye a gutai barna kenyerrel hulyeskedsz?
Nem, a barna kenyérben színezék van.
Megjegyzés küldése
<< Főoldal