<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

vasárnap, április 30, 2006

pont | 20:42 | 2 komment

Breaking News. Breaking News. Breaking News.

Kopasszal kitettük a végére a pontot. Furcsa, milyen apró dolgokon múlnak döntések. Egyik nap még összeköltözésen jár az eszem, aztán kapok egy a kelleténél bazmegolósabb levelet, és már nem akarok közös háztartást. Az egyik pillanatban arra gondolok, hogy még menthető a dolog, és arra gondolok, hogy tényleg rá kéne kapcsolni, aztán megint a mondandóm közepén lép ki az msn-ből, és már nem akarok rákapcsolni. Engem ez az ember bizonyos értelemben megmenthetett volna. Igen, tényleg béna voltam, amikor el kellett kapnom a mentőövet. Csak amikor a vízimentő türelmetlenül bazmegolni kezdett, mikor én itt éppen fuldoklom, tecciktudni, azt mondtam magamban: "Csináljon belőled hőst az atyaúristen, inkább megdöglök."

2 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

hmmm, érdekes nézni ezt innen. meg eddig te is mintha megmentő lettél volna. és mintha inkább azt mondogatnád, hogy namost, kisfiam, tanulhatnál tőlem, ha asziszed, hogy ez mentőövdobás.

egyébként mindig az a szakítópróba (és ez még csak nem is szóvic), amikor a megmentő elkezd bazmegolni. és ha a mentendő erre nem szarja össze magát, akkor mindegy is.

mondjuk oltári nagy elbaszás, ha pont akkor dühödünk be, mikor a másik elkezd beszélni. csak játszmázás ez is. és még asse biztos, hogy nem lesz több menet.

10:14 du.  
Blogger kisdubos

Igen, olyan okos vagy. Tényleg Teréz atyának képzeltem magam N.-nel bezárólag.

11:18 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal