<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

péntek, április 14, 2006

zenegép | 01:44 | 3 komment

Később kiderült, hogy a JVC Rock-It, amit az apronet.hu-n szemeltem ki, mégsem lett eladva, jelentkezett az illető. Meg is egyeztünk, hogy csütörtökön elmegyünk megnézni, előtte pedig még egyeztetünk. Na, kétszer hívtam, nem vette föl, vissza nem hívott. Hát a halál fog veled üzletelni. Remélem, még keresni fog, hogy elküldhessem melegebb égtájakra. Ezek után Ócskabringával vérszemet kaptunk, irány a Tesco, ahol lecsaptunk egy szerény kis gépre, ami ugyan nem fogja levinni a fejünket, de legalább lesz zene. Ki van próbálva, viszi az újraírt mp3 cd-t, mint a. Na persze a roboteladó bácsi mindent megtett annak érdekében, hogy ez se mehessen simán. Ugyanis nem tudott 6 db baby-elemmel szolgálni. Azt mondta vegyünk, fizessük ki, pecséltessük le, aztán hozzuk vissza, és próbáljuk ki elemmel, ha akarjuk. Ócskabringa javaslatára fogtunk hat elemet, kibontottuk, kipróbáltuk, aztán a kasszánál kifizettük. Ezekkel az egysejtűekkel kár szóbaállni. És már csak 8 nap. Csak aztán hétágra süssön az a nap!

3 komment:

Anonymous Névtelen

Holnap pedig már csak hatágra.

(Egyébként most, hogy ezt a végtelenül szellemes sziporkát el akartam küldeni, önkritika címén félúton megállt a kezem, de amikor megláttam a begépelendő hitelesítési kódot, mégis úgy döntöttem, hogy hozzászólok. A kód: "tcheugh" - vagyis az az egyezményes képregényeffektus, amikor a tűkkel telirakott szájú varrónő hirtelen megfázik a cúgban. Ilyen vicces kódokat még, még, még!!)

12:53 du.  
Anonymous Névtelen

Bocs, de csak így tudom megkérdezni; te még a Kopasszal élsz?
Egy HÓDOLÓD

7:13 du.  
Blogger kisdubos

Kedves Anonymus. Kérdezd meg tőlem itt: t.s.aranka@gmail.com névvel, címmel, lélekkel.

1:41 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal