<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, április 05, 2006

térerő | 15:06 | 0 komment

Jaj, nem akarok átmenni közlekedéses blogba, de hát annyi új élményt szerzek mostanság ilyen téren. A Széchenyi rakpartot (u know, az Országháznál) drosztnak használó taxisokkal már biztos mindenki találkozott, és sejteni lehetett róluk, hogy mekkora taplók. Na, tegnap "elbeszélgettem" az egyikkel, és kiderült, hogy valóban azok. Bekopogok az ablakán, kiszáll, és egyből rázendít bazmegolósan. Kivételesen szépen elmagyaráztam neki, hogy elég sok itt a bámészkodó a járdán meg a biciklista, esetleg lehúzódhatna 10 métert az útra, úgyis le van zárva.
-Szerinted viccből állok itt?
-Miért állsz itt?
-Mert csak itt van térerő.
-10 méterrel odébb már nincs?
Átkozódva visszaszállt a kocsijába, jelezve, hogy befejezte a beszélgetést, persze most már gondolom csak azért se állt volna félre. Aztán bambán végignézte, hogy lematricázom a motorháztetőt. Nem szólt, nem mozdult, kelletlenül továbbálltam... Visszafelé nem arra mentem, mert L. úr velem jött, és izgult, hogy lekéssük a mozit, pedig nem is... Meg persze nem akartam őt kellemetlen helyzetbe hozni.