<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

hétfő, február 20, 2006

bunda! | 21:07 | 0 komment

Milyen lenne már, ha egy bírósági tárgyaláson az ítélet kihirdetésekor a vesztes fél azt skandálná: "Szemüveget a bírónak!"

Amúgy Ócskabringa meg Linda beugrottak vihogni, ami nagyon jó dolog. Ócskabringát kifaggattam arról, hogy Jenő honnan hová tartott. Helyszíni tudósítónk beszámolt arról is, hogy két nővel volt. Most Jenő vagy háremet tart, vagy tapadnak rá a faghagek, mint a légypapírra. Amiben azért van is némi logika, hiszen férfias kiállású, ezért biztonságban érzik magukat mellette, és közben nem nyomul rájuk, hisz echte cocksucker. Jaj, Jenő, de le leszel támadva szombaton a Kuplungban... Ha ott lesz egyáltalán.