<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

hétfő, január 02, 2006

this ain't no dogville | 20:14 | 1 komment

G. letiltva az msn-ről. N.-t fölösleges, egy ideje úgyse beszélgetünk sokat. Ennyit a tettekről.

Azon morfondírozom, hogy mennyire jogos másokat régi bűneikért büntetni. Ha hónapokkal/évekkel ezelőtt lenyeltem a békát, akkor nem érzem jogosnak, hogy a pénztártól való távozás után reklamáljak. Vagyis a Dogville-t már csak ezért sem tudom átültetni az életbe. Mert ilyen drasztikus véget vetni a dolgoknak nem szép húzás. Az lenne a cél, hogy ne adjunk lehetőséget másoknak arra, hogy kibasszanak velünk. Vagy ha mégis megtörténik a dolog, akkor tudatosítanunk kell annak komolyságát és azonnal cselekednünk kell. Ezért érzem azt, hogy igazságtalan vagyok N.-nel. Mostanában ugyanis olyan régi dolgokat hántorgatok fel gondolatban, amiktől szétdurran az agyam.

Tehát most az lenne a konklúzió, hogy a zéró tolerancia elve csak január 1-től lép hatályba, és visszamenőlegesen nem érvényes? És aki bent maradt, azt olyan hülyén kell szeretni, amilyen. Ez tök fair meg pozitív kicsengésű így, nem? Elméletben még működhet is. Elméletben. Watch this space.

Na, ehhez a hangulathoz tessék meghallgatni Surface to the Air-t, ami most bekerül a rádiócskába.

1 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

na.

még most igy robot előtt.
ezek érzések, nem? azok meg jönnek, hát istenem, késleltetve, mert türelmes vagy. de ez is csak egy állapot most. most dühös vagy n-re, mert most tud felszabadulni az eddig így-úgy lekötött düh, blablabla, ommmmmmmmmm. én ugyanígy a vonatkozóval. akkor sem azárt nyelted le, mert lenyelhető, most se azért jön ki, mert igazságtalan vagy.

ez a g. nem nagyon gáz, mondd? ennyiből egész könnyen vonnám le a merész következtetést.

viszonylag sok embernek tudnám az arcába nyomni, hogy get a life, honeybunny.

8:36 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal