<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

kedd, január 10, 2006

rádió update & gyomlálás | 00:20 | 1 komment

Na jah, fogyik a hely a szerveren, muszáj volt ritkítani.
A lista elejére pár szakállas, de legalábbis borostás táncos szám került. A Page One szorosan kapcsolódik a szupernovás pószthoz. Pontosan arról szól, hogy milyen nehéz elképzelni a Nagy Bumm előtti semmit... Meg az azutánit.
Ezt a Jóhann Jóhannsonnt most találtam. Természetesen izlandi, és van egy-két száma, ami echte Sigur Rós. A többi meg letisztultabb, kevésbé túlvilági, de mégis nyugisabb, mint Sigurék.
A Pogo Joe-ról akartam egy külön pósztot, de minek. Ez volt az első ataris játékunk, egy jó ideig az egyetlen is, ezért halálra lett nyúzva, és az első hétévége csak ezzel telt. Talán a következő is. A zenéje az egész család fejébe bevésődött. Csoda, hogy azokban a hetekben senki nem kapott agyvérzést odahaza.

1 komment:

Blogger sidek

Ez a Röyksopp remix nagy állat, meg kéne vennem a maxit.Egyébként is ez a kedvenc számom az albumon.
A Kylie remix is durva!A maxikon persze nincs ilyen jó remixe a Can't Get-nek...

5:01 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal