<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

vasárnap, december 11, 2005

disaster dub | 23:19 | 5 komment

A lakótársam Madonna-bulit szervezett egy helyre a körúton. Akkora égés volt, hogy csak na. Kiderült, hogy a hely vezetése két bulit szervezett be egy napra, és a miénk szívta meg. Órákig rohangált, szervezkedett, de a bulit nem lehetett megmenteni. Azaz mégis, mert mondogattam, hogy az indexes társaság igazán eljöhetne hozzánk egy vígaszbulira. Kb. 10 ember éjjel egyre átjött, a szobámban pedig akkora tombolás volt reggel hatig, hogy kész csoda, hogy csak egy pohár törött el. Szóval a lakótársam akaratlanul is fantasztikus házibulit szervezett. A biciklilámpák voltak a stroboszkópok és a diszkógömbök. Az szerintem hatalmasat dobott a szoba hangulatán. Are you ready to jump?

5 komment:

Anonymous Névtelen

A biciglis villogó jó stroboszkóp lehet, csak nehéz hozzá megfelelő ritmusú zenét találni. Ráadásul ha több megy egyszerre... Nagy kihívás...

u.i.: Az irigység beszél belőlem. :-)

3:08 du.  
Blogger banditgirl

a házibuli is madonnás volt? mert akkor nagyon irigykedem. nagyon ott ugráltam volna a sztroboszkóp alatt. madonna-mániám nem tud kibontakozni mefelelő körülmények nélkül.

5:10 de.  
Blogger kisdubos

Igen, csupa Madonna-freak. Szörnyű.

1:45 du.  
Blogger banditgirl

milyen szornyu?

3:44 de.  
Blogger kisdubos

Hát azért mindennek megvan a határa. Sajnos a nő legújabb albuma is már a könyököm jön ki, holott még meg sem vettem. A lakótársam miatt kénytelen vagyok sokkal többet hallgatni, mint szeretném. Két hónapja mást sem hallgat a szerencsétlenje. Mondjuk mindegy, mert a többi zenéje is kriminális, sőt, kriminálisabb.

11:42 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal