<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

kedd, május 31, 2005

megdöglesz! | 19:16 | 4 komment

Ma ezt a kis füzetecskét nyomta a kezembe egy 11-12 éves forma gyerek a koncert előtt. Imádom ezeket az import vallásos képregényeket. Csak azt nem tudom, hogy ezeket kinek gyártják. Mert gondolom nem a 10 éves gyerekekhez szólnak a perverz, élvhajhász történetek, meg őket talán mégsem azzal kéne a hitéletre szoktatni, hogy moss fogat, különben tűzbe hajítunk. De azon is csodálkoznék, ha a egy épeszű felnőtt ennek hatására gondolná újra az életét. Mert ugye attól leszünk meggyőzőek, ha sok felkiáltójelet teszünk a mondatok végére. Szóval nem értem. Klikk!


Ebből a képregényből többek közt az is kiderül, hogy nem elsősorban a szakállas, hanem a hosszú hajú, szőrös hátú bácsiktól kell félteni a gyerekeket. BTW, remek borító. Klikk!


És persze a tanárok habzó szájjal átharapják azon diákok torkát, akik nem hisznek az evolúcióban, a buzik pedig szétverik a fejed, ha besétálsz közéjük egy "a homoszexualitás bűn" táblával. Szóval csupa igen valószínű történet. És persze több sztorit is találunk arról, hogy buta hinduk, muzulmánok, és egyéb lúzerek.

4 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

"hmmm... vonzó.."

3:00 du.  
Blogger kisdubos

Igen :o) Egyébként vicces, hogy a képregény "Ez lehetne a te életed!" része is infarktussal fejeződik be. Persze gondolom, ahol "a meghalás nyereség", ezért még plusz pont is jár.

4:18 du.  
Anonymous Névtelen

masszív undormány, de nem csak a propagandista, zsigeri és bárgyú félelmekre nyíltan apelláló képregény, hanem szánalmas célközönsége is.

aki kevesebbre tartja magát istennél, annak nincs mivel emberré válnia.

az evolúcióban nem "hívő" diákoknak meg vagy a szüleiknek kellene még időben átharapnia a torkát, vagy a többi diákban lehetne annyi szar hogy meglincselje őket az emberiség megnyomorítását még a 21. században is propagáló vallásbetegség nyílt hirdetéséért.

a szolgának született istenhívő emlősállatnak nem iskola kell, hanem korbács.

vajon a mocskos vallásos tetvek szétvernék a fejed, ha besétálnál közéjük egy "a vallás emberiségellenes kollektív elmebetegség" táblával? naugye.

9:06 du.  
Blogger kisdubos

Jaj, de mérgesek vagyunk ma. No comment.

9:13 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal