<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, április 06, 2005

bechernek sok szeretettel | 12:43 | 4 komment

Rajzolj disznót, megmondom, ki vagy. Ezt EyeScream oldalán találtam. Akinek mellesleg már van kiccsajos kitűzője, ezért itt is elmondom, hogy gyűlölöm őtet.

Sokan jönnek, panaszkodnak, hogy milyen kevesen írnak 100%-ban személyes blogot. Na tessék, most aztán mindent megtudhattok rólam. Ötensön. Ha még nem rajzoltál magadnak malacot, de akarsz, akkor tedd meg most, mielőtt a engem megismernél, mert ez be fog folyásolni tégedet. Az én malacom. Klikk a képre. Amúgy mentségemre legyen, hogy még mindig golyós egerem van.


Bónusz mötíriöl.
Apropó eBay, apropó pápa. Akiről a minap elsütöttem az indexen egy szerintem aranyos, de morbid poént, ezért valaki nagyon rám szállt. Íme, nem csak nekem van fura humorérzékem. Hatalmas feszültség van bennem. Vajon becher fordításában is eBay lesz? Vagy valami más? Biztos hamarosan kiderül... Jaj, most nézem. Kiderült.

Na ennyi link se volt még egy posztomba' se.

4 komment:

Anonymous Névtelen

Nem értem a képregényt. Valaki megmagyarázhatná. Valaki? Itt vagy?

8:07 de.  
Anonymous Névtelen

És mi volt az a beszólás az indexen amivel újabb rajongóra tettél szert?

8:28 de.  
Blogger kisdubos

Jaj, hát... Hogy magyarázzam el... Hát érted, hogy még csak most halt meg a pápa, a süvegje már el is kelt az eBay-en. Eh.

A beszólást meg hagyjuk. Most már úgyse vicces. Mondjuk lehet, hogy akkor se volt az :o)

11:19 de.  
Anonymous Névtelen

Akkor ez vicces képregény.

Az egyik kolléganőm most ment Olaszországba várost nézni. Azon vicceltünk, hogy a temetés napján minden zárva lesz, ők meg az üres utcákon fognak bolyongani.

11:38 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal