<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, március 09, 2005

kultfigurák I. | 23:32 | 0 komment

A minap nyílt egy H. Bóna Márta fan topik az Indexen. Nagyon megörültem neki. De nem tudom, lesz-e belőle valami. Mégis mit lehet beszélgetni róla? "Láttátok, ma milyen tündéri kosztüm volt rajta?" "Mártinak új frizuja vaaaaaaaan!"

Ekkor ugrott be, hogy Vargáné Böröndi Erzsébetről is kellene egy ilyen topik, mert nála titokzatosabb személy talán nincs is a magyar médiában. Rengeteg természetfilm végén bemondják, hogy "szinkronrendező: Vargáné Böröndi Erzsébet". Nagyon kíváncsi lennék rá. Nemrég viszont már csak azt mondták be, hogy Böröndi Erzsébet. Anyámmal összenéztünk: "Mi van, csak nem elvált?!" De szerintem nem, egyszerűen olyan napja volt. Tuti volt valami nézeteltérése aznap reggel a férjével, mielőtt elindult volna a stúdióba. Sajnos a neten nem találtam róla semmit. A Gugli csak egy V.B.E. nevű tevét adott ki a teveklubból.