<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

csütörtök, február 24, 2005

februári nyeső mari koncert | 12:32 | 5 komment

Mari koncert előtt Bobby McFerrinre gondol.


Eközben...


Koncert közben...


Gonosz közönség sokadszorra visszatapsolja, pedig már magára vette a farmeringjét is. Ezért egy unplugged "Ham-ham csigam" mellett dönt.


07 > Nyeső Mari - Havazik ma a dal
Rádió klikk ->

Koncert után szokásos marihazakísérés. De ezúttal a lakásán kötöttünk ki. Macskákat szelídítettünk, gyerekkori demókat kotortunk elő, Mari szokás szerint a fejét fogta. Aztán már nagyon későre járt, eljött az idejehazamenni. Kint "cigizés". Aztán Marinak eszébe jut, hogy valamit még meg kell nekünk mutatnia. Vissza. Videó bekapcs. Természetfilm. Esőerdő. Nagy debella emberek vágják a szintén debella fákat. Láncfűrész, satöbbi. Az előtérben egy kidőlt fa törzsén dolgozik valamit a favágó. A háttérben egy ember sétál a fa törzsének másik végén, mikor hirtelen ráesik egy fa és eltűnik a képből. Az egész 1-2 másodperc. Az előtérben látható favágó is felkapja a fejét. A narrátor viszont folytatja, mintha semmi sem történt volna: "Az őserdőben megszokott látvány..." A filmben véletlenül (?) bennemaradt ez a "kis" baki :o)

Aztán K. közli velem a buszra várva, hogy Jobbikban nyomulgat. Na ez... hát... ööö... Na persze nekem mindegy, te tudod K.

5 komment:

Anonymous Névtelen

ooooo, hogy irigyellek:-)

3:21 du.  
Anonymous Névtelen

B*ssz*m*g, legközelebb mostmár inkább a Nyesőt kísérem... :) Összevetve az estém további alakulásával (nézhettem ahogy egy barátnőm meg a pasija összebalhézik, aztán meg gyalogoltam egyet mérgemben a Blaháig (hihi, elsőre "Balhéig"-ot írtam :)), hát, jobban jártam volna. :(((((

Bezzeg, amikor én is kísértem, akkor nem volt semmi. Biztos miattam. :D
Ííííríííígykedem. :P

Maga a koncert meg simán az elmúlt egy év (ennyire tudok visszaemlékezni :) legjobbja volt.

Egyébként meg helló. Bókmarkolva vagy. :) (eszembejutott rákattintani a nevedre ;)

12:42 du.  
Blogger kisdubos

Pedig ma megint más pólóban avgyok ;o)

2:08 du.  
Anonymous Névtelen

Ez az állandó átöltözés-mánia nálad... :P
Legközellebb is hozd a fotómasinád, azt már megismerem. :DDD

11:15 du.  
Blogger kisdubos

Jah, a homlokom magasságában keresd a FinePix feliratot. csak majd vigyázz, egyre több a névrokonom.

11:00 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal