<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, október 18, 2006

system overload | 00:27 | 1 komment

Emberek teljes system overload van nálam, csak jó értelemben. Pedig szörnyű késztetésem van arra, hogy blogoljak, csak nem tudom, hol kezdjem. Az "anális baromságom" pedig nem engedni, hogy csak úgy idehányjam épp azt, ami kifér rajtam. Arról nem is beszélve, hogy elhalmozódtam jobbnál jobb zenékkel.

Oké, kezdem az ilyen magánjellegűkkel, ami itt max öt embert ha érdekel. Szóval Bernhard nagyon okés. Egyetlen baj vele, hogy azt hiszi, Magyarországon is retorziók nélkül lehet a sáv közepén bringázni. Érdekes továbbá, hogy pontosan ugyanolyan pózban alszunk. Na, egyelőre ennyit erről.


Kapcsoljatok irigykedőmódra. Linda is megjött Angliából. A kütyü egyetlen hibája, hogy 6 gombhoz 12 frázis van rendelve, vagyis ha éppen a "Whatever..."-re lenne szükségem, 50% az esély, hogy az "I don't like it" jön be helyette. De azért hasznos. Már csak azért is, mert most megpukkantok.

1 komment:

Blogger Szomjas Zsiráf

méééééééééééééég

10:44 de.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal