<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

vasárnap, szeptember 03, 2006

3as6árh1 060902 | 04:01 | 0 komment

Mostanában mintha kicsit karót nyeltem volna, nem megy a tombolás. De ezt ezúttal is a buli számlájára írom. A Lollipop-tisztás legalábbis eléggé katasztrofális volt. Leszakadó dekoráció, kontakthibás hangfal, lábakba beleakadó hangfalzsinórok, és az egész túl halkan szólt. Ha nem álltál a hangfalak előtt, akkor az egész egy nagy szenvedés volt. Ide-oda cipelték a hangfalakat a fent említett problémák miatt, Ócskabringával meg próbáltuk követni a mozgásukat. Aztán végleg feladtam úgy fél 3 körül. De állítólag a raggae-sátor is szarul szólt. N és csapata pedig mintha leragadt volna a goa-placcon, ami szintén nem volt valami fergeteges, ha jól értettem a telefonban. Na mindegy, ez is már megint olyan hülyén jött ki.

Áber volt hangulata. Mi aránylag korán érkeztünk, nem volt még sok ember, szóval nyugodtan lehetett dögleni a fűben. Találkoztam a sráccal, akivel próbáltunk anno kolirádiót csinálni. (Dzsízasz.) Szegényt kicsit faképnél hagytam, pedig kérdeztem volna tőle ezt-azt. És ott volt a Vörös ember is a székesfehérvári sztoriból. Ott is nagyon szervezkedett, és itt is próbálta menteni a menthetőt. Nem számoltam, hányszor próbálta visszaszerelni a lepedőket, amire a pszichedelikus izék voltak kivetítve. Itt is elég szerencsétlennek tűnt. De öröm volt látni.

A felfelé vezető út kínkeserves volt, viszont lefele perceken át lehetett suhanni pár szintén hazainduló bringással. Na, az jó volt. Vuss. A rakparton meg volt egy paraszt bringás, aki rászólt a gyalogosokra, mert nem hagytak annyi helyet, hogy én is meg ő is elférjünk egymással szembejövet. A Dunába kellett volna ugraniuk, nem? Pofátlan hülyegyerek.