<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8792597\x26blogName\x3dk+centr%C3%A1l\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tsaranka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tsaranka.blogspot.com/\x26vt\x3d-5625714746251624573', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

k centrál

Sound & Vision

Criticalmass

Brutkodiszko

szerda, augusztus 30, 2006

lakás I. | 22:15 | 2 komment

Megnéztem két lakást élőben meg ki tudja hányat a neten. A másodiknál kérdi az ingatlanos csaj, hogy régóta keresek-e. Mondom nem, ez az első napom és a második lakás. Elkomorodik, és megmondja a frankót, hogy ilyenkor az emberek még nem mernek dönteni. És tényleg. Itt van egy egész normális lakás a központban, és azt mondogatom: "Dzsízösz, az nem lehet, hogy én most megvegyem. A másodikat, amit megnézek." Nem, egyáltalán nem az a "hú, ez kell nekem". Ahhoz sajnos túl ocsmány a fürdőszobája, pl. Szét kell verni az egészet. És ahogy L. úr mondta, nincs benne semmi érdekes. És tényleg nem lenne rossz, ha lenne benne valami szokatlan, amire más azt mondaná, hogy "jaj, ez nagyon nem praktikus", én meg azt mondanám magamban, hogy "nem értesz te semmihez". Viszont nagyobb a kihívás. Tessék, itt egy kockaszoba, mutasd meg hogy ragadt rád valami a nem tudom hány tucat Changing Roomsból. Persze lehet, hogy jobb, ha onnan inkább nem ragad semmi az emberre. Na mindegy. Szóval hiába néztem át ma is isten tudja mennyi képes hirdetést, a Második Lakás után nem találtam egyet sem, amit akár csak megnéznék. Van egy erkélyes, másfél szobás, fákkal az ablak előtt, de baszki a Stadionok mögött. Az V. kerület után ez túl nagy sokk lenne. Szóval pénteken következik a Második Lakás második felvonása.

2 komment:

Anonymous Névtelen

mondtam neked, hogy mi a 4. lakast vettuk meg, szoval nem kell megfelelni, foleg kisebb lakasnal, nem kotelezo szazat megnezni. szerintem tenyleg a megerzes szamit, es mar ugyis tudod nagyjabol, hogy milyet szeretnel, az eleve egy jo szuro.

1:08 du.  
Blogger Szomjas Zsiráf

asszem az enyém is a 4. volt vagy nem a sokkal többedik. és határozottan ahogy bementünk, jött az "ez az"-érzés. ami megéri. különben is: lenn van a piac álltólag, ne kelljen már fürdőszobát szétverni.

6:54 du.  

Megjegyzés küldése

<< Főoldal